Libnet.ro
UNICEF

10:30

Calendar ortodox 20 mai. Ce sfanta este sarbatorita astazi

Antena3 Antena3,
Calendar ortodox 20 mai. Ce sfanta este sarbatorita astazi

Calendar ortodox 20 mai. Sfanta Lidia din Filipi este cinstita pe 20 mai. Este cunoscuta drept prima crestina din Europa. Din Faptele Apostolilor capitolul al 16-lea) aflam ca dupa ce Pavel predica mai multor femei adunate la un rau din apropierea cetatii Filipi, Lidia, o femeie vanzatoare de porfira, din cetatea Tiatirelor, a crezut in Hristos si a marturisit ca vrea sa devina crestina. continuă pe Antena3

Calendar ortodox 17 mai. Ce sfanta este sarbatorita astazi

Calendar ortodox 17 mai. Sfanta Glicheria a trait in secolul al II-lea, in timpul imparatului Antonin si a guvernatorului Savin. Sfanta Glicheria a fost fiica unui guvernator roman.

Calendar ortodox 19 mai. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 19 mai. Sfantul Patrichie a vietuit in primul secol crestin, in cetatea Prusa din Asia. Ca episcop al acestei cetati, a convertit multe persoane la credinta in Hristos.

Calendar ortodox 18 mai. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 18 mai. Sfantul Teodot a fost hangiu in timpul domniei imparatului Diocletian. El ii adapostea in han pe crestinii prigoniti. Teodot ii ajuta in taina cu toate cele necesare pe crestinii care scapasera de persecutii. Aduna trupurile crestinilor omorati si le ingropa.

Horoscop dragoste 20 mai. Taurii petrec momente placute cu partenerii, Leii trebuie sa discute deschis cu jumatatile lor

Horoscop dragoste 20 mai. Iata horoscopul zilei DRAGOSTE pentru azi MIERCURI 20 MAI 2020. Luna este in Berbec si nu e timp de stat degeaba. Luna face sextil cu Venus si aduce influente romantice in relatia de cuplu.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 20 mai. Scorpionii scapa de o situatie stresanta, Capricornii se trateaza prin ras

Horoscop. Iata pentru MIERCURI 20 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Alegerile din 20 mai.1990 Uitarea vinovata a fesenismului majoritar

Tipul de auto-intoxicare colectiva de la 20 mai 1990 este rezultatul unui context irepetabil. Fesenismul a fost azi uitat la nivelul memoriei publice. E un trecut neplacut din viata unei natiuni care astfel rateaza intelegerea acestui spasm al homo sovieticus, al omului trecut prin ingineria sociala totalitara si care devine complicele calaului sau. Totusi societatea s-a eliberat treptat. Nu acelasi lucru s-a intamplat insa in interiorul statului.

Horoscop tarot 20 mai. Racii au parte de actiune, Fecioarele au nevoie de stabilitate

Horoscop tarot 20 mai. Iata mesajul zilei de MIERCURI 20 MAI 2020 pentru fiecare zodie!.

Horoscop 20 mai. Racii sunt vulnerabili, Pestii trebuie sa fie flexibili

Horoscop 20 mai. Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 20 MAI 2020; Intram maine in zodia Gemeni si ne luam la revedere de la zodia Taur. Luna paraseste zodia Berbec si se muta in zodia Taur. Te poti astepta la preocupari noi, activitati noi, idei noi, cunostinte noi. E ceva ce ai lasat in urma? Ceva ce ai avut de invatat, de construit, de inteles? A venit vremea sa le pui pe toate in ordine.

Horoscop rune 20 mai. Taurii primesc un dar divin, Balantele se maturizeaza

Horoscop rune 20 mai. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 20 MAI 2020.

Horoscop 20 mai 2020, cu Camelia Patrascanu. Capricornii sunt sentimentali, Sagetatorii muncesc din greu

Horoscop 20 mai 2020. Camelia Patrascanu a prezentat, miercuri, horoscopul pentru aceasta zi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )