Libnet.ro
UNICEF

20:15

CALENDAR ORTODOX 21 MAI. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 21 MAI. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Sfantul Constantin a fost fiul imparatului Constantius Chlorus si al Elenei. S-a nascut la 27 februarie 272, in cetatea Naissus astazi, Nis, in Serbia). Dupa moartea tatalui sau din 304, a. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 20 MAI. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Sfanta Lidia din Filipi este cinstita pe 20 mai. Este cunoscuta drept prima crestina din Europa. Din Faptele Apostolilor capitolul al 16-lea) aflam ca dupa ce Pavel predica mai multor femei.

CALENDAR ORTODOX 19 MAI. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Patrichie a vietuit in primul secol crestin, in cetatea Prusa din Asia. Ca episcop al acestei cetati, a convertit multe persoane la credinta in Hristos. In timpul imparatului Iulian .

CALENDAR ORTODOX 18 MAI. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Teodot a fost hangiu in timpul domniei imparatului Diocletian. El ii adapostea in han pe crestinii prigoniti. Teodot ii ajuta in taina cu toate cele necesare pe crestinii care scapasera.

VREMEA 21 mai. Meteorologii anunta ploi pentru majoritatea zonelor tarii. Temperaturile, insa, sunt destul de ridicate

Vor fi ploi in majoritatea zonelor tarii astazi, dar mai ales in zonele de deal si de munte si in regiunile intercarpatice. Meteorologii vorbesc iar despre averse, descarcari.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARTI 21 MAI 2019. Zi mare! Si Soarele si Mercur intra azi in Gemeni!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 21 MAI 2019; si ce zi este astazi ! Poate cea mai importanta zi a saptamanii astrale Atat Soarele cat si Mercur intra astazi in zodia Gemeni si astazi se intalnesc aici.

HOROSCOP 21 MAI. Gemenii comunica excelent, Berbecii sunt sclipitori din punct de vedere intelectual

Iata horoscopul zilei de MARTI 21 MAI 2019; si ce zi este astazi ! Poate cea mai importanta zi a saptamanii astrale Atat Soarele cat si Mercur intra astazi in zodia Gemeni si astazi se intalnesc.

Ultimul episod din Vlad, cea mai mare audienta a sezonului: cati romani au fost cu ochii pe Pro TV

Ultimul episod din serialul Vlad, difuzat luni seara, 21 mai, a adus cele mai mari audiente din sezon pentru Pro TV. Milioane de romani au urmarit cel de-al 13-lea episod al seriei.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marti, 21 mai. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Vremea va fi instabila si se va raci in majoritatea zonelor. Cerul va avea innorari temporar accentuate, ziua in cea mai mare parte a tarii, iar noaptea mai ales in regiunile vestice si centrale.

Medic: Mortalitatea prin boli cardiovasculare in Romania, de 3 ori mai mare decat prin cancer

Mortalitatea prin boli cardiovasculare este, in Romania, de trei ori mai mare decat cea prin cancer, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, presedintele Societatii Romane de Cardiologie, medicul Dragos Vinereanu.

Unde poti vedea bolta cerului de la 200 de metri sub pamant. Cel mai mare Planetariu din Romania se afla intr-o mina de sare

Cel mai mare planetariu din Romania cu un ecran tip cupola pe care sunt realizate proiectii cu tehnologie de ultima generatie rezolutie 4K), se afla la 208 metri sub pamant, in Salina Slanic Prahova. Ecranul sferic cu un diamentrul de 16 metri si o inaltime de 10 metri reda pasionatilor de astronomie senzatia ca se afla intr-o nava si calatoresc in Unviers.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )