Libnet.ro
UNICEF

15:30

Medic: Mortalitatea prin boli cardiovasculare in Romania, de 3 ori mai mare decat prin cancer

Hotnews Hotnews,
 Medic: Mortalitatea prin boli cardiovasculare in Romania, de 3 ori mai mare decat prin cancer

Mortalitatea prin boli cardiovasculare este, in Romania, de trei ori mai mare decat cea prin cancer, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, presedintele Societatii Romane de Cardiologie, medicul Dragos Vinereanu. continuă pe Hotnews

Iohannis: Romania merita mai mult, dar au uitat sa scrie decat PSD

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti, la Craiova, ca lumea este complicata in ziua de azi iar statele mici nu mai sunt auzite singure, asa cum isi imagineaza PSD, care crede ca suntem bagati in seama daca stam singuri si scriem pe panouri Romania merita mai mult!, insa au uitat sa completeze decat PSD, relateaza Agerpres.

iNCALZIREA GLOBALA! Cresterea nivelului marii, de doua ori mai mare decat era preconizat. Peste 1,7 milioane de kilometri patrati de teritoriu, inghititi de ape

Schimbarile climatice se simt in orice colt al lumii. in urma cu o saptamana, au fost circa 30 de grade Celsius in apropierea Oceanului Arctic, iar nivelul de CO2 din atmosfera a ajuns la cel mai inalt nivel.

Prin ce cumpana cumplita a mai trecut Mihai Constantinescu acum o luna. Informatii secrete

Prin ce cumpana cumplita a mai trecut Mihai Constantinescu acum o luna. Informatii secrete. Cititi mai multe pe spynews. ro.

Romania, cea mai mare inflatie din U.E. Preturile cresc, inflatia explodeaza

Romanii sunt prinsi zilele acestea intre declaratiile politicienilor si cifrele prezentate de statistica europeana. Luna trecuta legumele s-au scumpit cel mai mult conform INS. Cartofii au avut o evolutie.

Business report: Romania - cea mai mare crestere a preturilor de consum din UE pentru a patra luna la rand; Pandele intra de sambata cu autobuzele de la olandezi pe cinci rute Bucuresti Ilfov; Cat de greu iti gasesti un job dupa 45 de ani

Salarii mai mari in constructii, lucrari mai scumpe. Firmele au trimis notificari. Majorarea salariului minim de. Complexul Energetic Hunedoara merge in pierdere si in acest an: minus 400 de milioane de lei. insa angajeaza mineri. CE Hunedoara, compania care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )