Libnet.ro
UNICEF

01:06

CALENDAR ORTODOX 23 MARTIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 23 MARTIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Nicon s-a nascut la Neapole dintr-un tata pagan si o mama crestina. A trait in secolul al XIII lea si a fost ofiter roman. In timpul unui razboi, tinanad seama de sfaturile mamei. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 21 MARTIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Iacob a imbratisat viata de sihastru din tinerete. Nu se cunoaste locul nasterii Sfantului Iacob si nici eparhia pe care a pastorit-o. Stim ca a fost episcop si ca in vremea.

CALENDAR ORTODOX 22 MARTIE. Ce sfinti mari sarbatorim astazi

In ziua de 22 martie, Biserica Ortodoxa praznuieste moartea muceniceasca a Sfintei Drosida. Cu aceasta ocazie ni se infatiseaza si o enigma, mai bine zis o existenta enigmatica, chiar aceea a.

CALENDAR ORTODOX 20 MARTIE. Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Paganii etiopieni au atacat Manastirea Sfantului Sava cel Sfintit in secolul al VIII lea, crezand ca manastirea adaposteste multe bogatii. Pentru ca nu au gasit bunuri materiale, acestia .

HOROSCOP 23 martie, cu Camelia Patrascanu. Leii isi pun lucrurile in ordine, Varsatorii atrag banii

HOROSCOP 23 martie. Camelia Patrascanu a prezentat sambata, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 23 martie. HOROSCOP 23 martie. O Luna in Scorpion ce ne invita la relaxare astazi, indiferent cum arata ea.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 23 martie. Taurii nevoiti sa ceara ce isi doresc, Berbecii trebuie sa invete sa primeasca

Iata pentruSAMBATA 23 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj.

HOROSCOP 23 MARTIE. Gemenii isi rezolva problemele, Berbecii sunt nervosi

Ziua de azi se anunta plina de mister. Luna in Scorpion, Mercur retrograd in Pesti, unde il intalneste pe Neptun, aduc cu sine multe secrete pe care mai toata lumea vrea sa le tina departe de ochii ce.

Horoscop zilnic, sambata, 23 martie: Racii vor fi in centrul atentiei

Horoscop zilnic, sambata, 23 martie: Racii vor fi in centrul atentiei. Citeste mai mult pespynews. ro .

Ateliere de inovare si creativitate, realizate de elevi romani si bulgari, deschise sambata, 23 martie

Sambata, 23 martie 2019, ora 10. 00, la Sala de sport a Liceului teoretic Mihai Eminescu Calarasi, va vea loc inaugurarea celei de a treia Expozitii cuprinzand lucrarile Atelierelor de inovare si creativitate ale elevilor de liceu.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SAMBATA 23 MARTIE 2019. Zi misterioasa cu Luna in Scorpion

Horoscop zilnic. Ziua de azi se anunta plina de mister. Luna in Scorpion, Mercur retrograd in Pesti , unde il intalneste pe Neptun, aduc cu sine multe secrete pe care mai toata lumea vrea sa le tina departe de ochii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )