Libnet.ro
UNICEF

12:00

Calendar ortodox 23 octombrie. Mare sarbatoare! Credinciosii il cinstesc pe fratele Domnului

Antena3 Antena3,
 Calendar ortodox 23 octombrie. Mare sarbatoare! Credinciosii il cinstesc pe fratele Domnului

Sfantul Sfintit Mucenic si Apostol Iacob este pomenit in calendarul crestin ortodox la 23 octombrie. Sfantul Iacov a fost fiul Sfantului si Dreptului Iosif, care a primit-o in grija de la preotii Templului. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 20 OCTOMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Gherasim din Kefalonia 1506-1579) are doua zile de praznuire in timpul anului bisericesc: 16 august si 20 octombrie. Acesta face parte din familia de nobili bizantini,.

CALENDAR ORTODOX 19 OCTOMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Proroc Ioil a trait cu 800 de ani inainte de nasterea lui Hristos. A fost fiul lui Fanuil, din tribul Ruben. A vestit durerile care se vor abate asupra lui Israel, inclusiv.

CALENDAR ORTODOX 22 OCTOMBRIE. Ce sfinti sarbatorim astazi?

Sfintii sapte tineri din Efes, mai putin cunoscuti in partile noastre, sunt sarbatoriti de Biserica Ortodoxa de doua ori pe an, pe 22 octombrie si pe 4 august. Adesea, ei sunt.

CALENDAR ORTODOX 21 OCTOMBRIE. Ce sfinti sarbatorim astazi?

Sfintii Marturisitori Ardelenisunt praznuiti pe 21 octombrie. Acestia sunt: Visarion Sarai, Sofronie si Oprea Miclaus, canonizati in 1955 si preotii Ioan din Gales si Moise.

Calendar ortodox luni, 21 octombrie. Mai multi sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

Calendar ortodox luni, 21 octombrie. Sfintii Cuviosii Marturisitori Visarion, Sofronie si Sfantul Mucenic Oprea impreuna cu Sfintii Preotii Marturisitori Ioan din Gales si Moise Macinic din Sibiel sunt.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 23 octombrie: se anunta -2 grade C

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru miercuri, 23 octombrie. Meteorologii au anuntat nori josi, vreme frumoasa pe parcursul zilei, dar si zone izolate unde se anunta -2 grade Celsius. Prognoza meteo ANM, miercuri, 23 octombrie Expertii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat ca ziua de miercuri, 23 octombrie, va fi .

HOROSCOP 23 octombrie 2019: Zodia care va avea o zi plina de zambete si distractie

Horoscop 23 octombrie Berbec Vei cunoaste o persoana care te va ajuta sa progresezi in cariera. Vestile bune pe care le vei primi azi te vor incarca cu energie pozitiva, motiv pentru care nimic nu.

Trei lansari de carte la Muzeul Municipal miercuri, 23 octombrie

Miercuri, 23 octombrie 2019, ora 17. 00, la Muzeul Municipal Calarasi, va avea loc lansarea volumelor Cartea secretelor de Eugen Ovidiu Chirovici, ,,Romania inainte si dupa Maresalul Antonescu si ,,Operatiunea Oculta de Florian Bichir. Alaturi de autori vor fi prezenti reprezentanti ai Editurii RAO.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )