Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calendar ortodox luni, 21 octombrie. Mai multi sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

Antena3 Antena3,
Calendar ortodox luni, 21 octombrie. Mai multi sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

Calendar ortodox luni, 21 octombrie. Sfintii Cuviosii Marturisitori Visarion, Sofronie si Sfantul Mucenic Oprea impreuna cu Sfintii Preotii Marturisitori Ioan din Gales si Moise Macinic din Sibiel sunt. continuă pe Antena3

HOROSCOP rune 21 octombrie. Scorpionii trebuie sa-si canalizeze atentia pe ei insisi, Berbecii sunt nevoiti sa se bazeze pe intuitie

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 21 octombrie octombrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata LAGUZ cu fata in sus). Laguz indica faptul ca ar putea fi.

Duelul magicienilor, un spectacol cu efecte speciale si iluzii pe scena, programat pe 21 octombrie

Luni, 21 octombrie, ora 17. 00, Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi gazduieste spectacolul Duelul Magicienilor, organizat de Magicianul Mario si de Magicianul Andrei Andronachi.

CALENDAR ORTODOX 20 OCTOMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Gherasim din Kefalonia 1506-1579) are doua zile de praznuire in timpul anului bisericesc: 16 august si 20 octombrie. Acesta face parte din familia de nobili bizantini,.

CALENDAR ORTODOX 19 OCTOMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Proroc Ioil a trait cu 800 de ani inainte de nasterea lui Hristos. A fost fiul lui Fanuil, din tribul Ruben. A vestit durerile care se vor abate asupra lui Israel, inclusiv.

CALENDAR ORTODOX 18 OCTOMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Apostol si Evanghelist Luca s-a nascut in Antiohia Siriei. Il intalneste pe Hristos in Teba Boetiei, loc in care se ingrijea de bolnavi in calitatea sa de medic. Crezand in.

CALENDAR ORTODOX 17 OCTOMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Proroc Osea a fost fiul lui Beyri, din tribul lui Isahar. A prorocit cu opt sute de ani inainte de Nasterea lui Hristos, pe cand evreii din Samaria au fost luati in robia.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE. Fecioarele spun ceea ce isi doresc, Berbecii au o zi linistita

Berbec. Profita de o zi mai linistita pentru a te concentra asupra unei carti din care vei afla niste informatii extrem de utile si interesante. Poate cineva ti-a oferit acest pont,.

Pe 21 octombrie incepe a doua campanie de vaccinare antirabica a vulpilor

Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Calarasi deruleaza a doua campanie de vaccinare anuala antirabica a vulpilor, prin distributia manuala a momelilor, incepand cu data de 21 octombrie.

Ghinion urias pentru mai multi nuntasi. Cu cateva ore in urma se distrau, dar intr-o clipa si-au vazut moartea cu ochii

Ghinion urias pentru mai multi nuntasi. Trei persoane au fost ranite, duminica dimineata, dupa ce autobuzul in care se aflau a iesit in decor, din cauza cetii, pe DN 2C, in localitatea buzoiana Albesti,.

Mezei: Mai multi PSD-isti au calatorit la Baia Mare cu o cursa speciala charter a Tarom

Mai multi membri ai Partidului Social Democrat au calatorit la Baia Mare cu o cursa speciala charter Tarom, pentru a participa la nunta presedintelui CJ Maramures, Gabriel Zetea, care a avut loc sambata trecuta, a declarat vineri, Madalina Mezei intr-o emisiune la Digi24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )