Libnet.ro
UNICEF

10:45

CALENDAR ORTODOX 29 MARTIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 29 MARTIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Mucenic Marcu, episopul Aretuselor, a distrus in timpul imparatului Constantin cel Mare 306-337) mai multe temple pagane, zidind in locul lor biserici. Cand la tronul imparatesc ajunge imparatul pagan Iulian Apostatul 361-363), episcopul Marcu a fost supus la multe chinuri. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 26 MARTIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Arhanghel Gavriil este cel care a adus vestea cea buna Fecioarei Maria; el este cel care a vestit taina cea din veac ascunsa; el este vestitorul Intruparii Fiului lui Dumnezeu.

CALENDAR ORTODOX 28 MARTIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

in aceasta luna, in ziua a douazeci si opta, pomenirea preacuviosului parintelui nostru Ilarion cel Nou, egumenul Manastirii Palechitului.

CALENDAR ORTODOX 27 MARTIE. Ce sfanta este sarbatorita astazi?

Sfanta mucenita Matroana a fost slujitoare la o femeie de neam evreu, care se numea Pautilla. insotind deci pe stapana ei pana la sinagoga, sfanta Matroana nu intra inauntru, in sinagoga, ci se intorcea intotdeauna la biserica crestinilor.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 29 MARTIE 2020 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 29 MARTIE 2020 pentru Zodia Rac -Esti obosit, desi ai mai avea multe lucruri de rezolvat si astazi. Daca te apuci totusi de treaba si ti se pare ca s-au adunat in calea ta.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 29 MARTIE 2020 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 29 MARTIE 2020 pentru Zodia Leu -Nu ignora sfaturile pe care ti le ofera astazi cineva cu intentii bune si sincere, chiar vrea sa-ti fie de ajutor si nu se ascunde nimic in.

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 29 martie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Editia de duminica 29 martie Bianca si Livian de la Puterea Dragostei .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de duminica, 29 martie

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, Survivor Romania a inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoria televiziunii: .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 29 martie. Gemenii se vindeca prin iubire, Balantele trebuie sa ia decizii

Iata pentru DUMINICA 29 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 29 martie. Leii trebuie sa se respecte pe sine, Sagetatorii sunt sensibili

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de DUMINICA 29 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 29 MARTIE 2020 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 29 MARTIE 2020 pentru Zodia Pesti -Priveste spre viitor cu optimism si incredere, sigur ca totul va iesi exact asa cum e mai bine pentru tine! Nu trebuie nici sa te cramponezi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )