Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calendar ortodox 29 septembrie. Un Sfant Mare este sarbatorit

Playtech Playtech,
Calendar ortodox 29 septembrie. Un Sfant Mare este sarbatorit

Pe 29 septembrie, conform Calendarul ortodox, crestinii ordocsi il sarbatoresc pe Sfantul Chiriac Sihastrul. Conform scrierilor bisericesti acesta a trait in anul 448, in vremea imparatului Teodosie cel Mic, in Corint. Calendar ortodox 29 septembrie Istoria spune ca Sfantului Chiriac Sihastrul era nepot al Episcopului Petru al Corintului. Avand inclinatii catre biserica, de copil a . continuă pe Playtech

Calendar ortodox. Ce sfant pomenim pe 27 septembrie. Atentie, e cruce neagra!

Calendarul ortodox ne arata ca pe data de 27 septembrie pomenim un mare sfant. Aceasta este o zi deosebita pentru crestini, mai cu seama ca in calendar e trecuta sub semnul crucii negre. Calendar ortodox. Cruce neagra Duminica, 27 septembrie, crestinii il sarbatoresc pe Sfantul Antim Ivireanul. Acesta s-a nascut in anul 1650 si a .

Calendar ortodox. Ce sfant pomenim pe 26 septembrie. A fost domn al Tarii Romanesti

Conform calendarului crestin ortodox, crestinii se pregatesc de mare sarbatoare pe 26 septembrie. De cine ne readucem aminte si care este povestea de viata a sfantului care a fost domn al Tarii Romanesti? Calendar Ortodox. Ce sfant praznuim pe 26 septembrie? Nu multi romani stiu cat de importanta e ziua de 26 septembrie. Aceasta il .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )