Libnet.ro
UNICEF

17:30

Calendar ortodox. Ce sfant pomenim pe 27 septembrie. Atentie, e cruce neagra!

Playtech Playtech,
Calendar ortodox. Ce sfant pomenim pe 27 septembrie. Atentie, e cruce neagra!

Calendarul ortodox ne arata ca pe data de 27 septembrie pomenim un mare sfant. Aceasta este o zi deosebita pentru crestini, mai cu seama ca in calendar e trecuta sub semnul crucii negre. Calendar ortodox. Cruce neagra Duminica, 27 septembrie, crestinii il sarbatoresc pe Sfantul Antim Ivireanul. Acesta s-a nascut in anul 1650 si a . continuă pe Playtech

Calendar ortodox. Ce sfant pomenim pe 26 septembrie. A fost domn al Tarii Romanesti

Conform calendarului crestin ortodox, crestinii se pregatesc de mare sarbatoare pe 26 septembrie. De cine ne readucem aminte si care este povestea de viata a sfantului care a fost domn al Tarii Romanesti? Calendar Ortodox. Ce sfant praznuim pe 26 septembrie? Nu multi romani stiu cat de importanta e ziua de 26 septembrie. Aceasta il .

Calendar ortodox 25 septembrie 2020. Ce sfinti sarbatoresc romanii

In fiecare an pe data de 25 septembrie sunt praznuiti mai multi sfinti importanti. De asemenea, in popor se spune ca in aceasta zi trebuie sa fii intelegator cu toata lumea si sa nu te certi cu nimeni. Calendar ortodox 25 septembrie 2020 Data de 26 septembrie aduce o serie de sfinti care sunt sarbatoriti .

Horoscop 27 septembrie 2020. Singura zodie care azi are nevoie de iubire ca sa nu o ia pe cai gresite!

Chiar daca este duminica si mergem la vot, astrele nu stau deloc degeaba. Acestea ne calauzesc in fiecare zi a vietii noastre, cu bune si cu rele. Azi iti prezentam un horoscop pentru ziua de 27 septembrie 2020, ziua in care romanii isi aleg si primarii, pentru urmatorii 4 ani. Horoscop 27 septembrie 2020 .

Prognoza ANM pentru 25-27 septembrie. Cum va fi vremea in ziua alegerilor locale 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru weekend-ul 25-27 septembrie. Astfel, am aflat cum va fi vremea duminica, cand in Romania sunt organizate alegeri locale. Milioane de romani sunt asteptati la urne, sa-si aleaga primarii si membrii consiliilor locale. Prognoza meteo ANM pentru weekendul 25-27 septembrie. Cum este timpul in ziua alegerilor .

Alegerile locale din 27 septembrie 2020 vor oferi surprize, in special la Bucuresti

A cazut cortina peste campania electorala pentru alegerile locale de duminica, 27 septembrie 2020. Aceasta campanie va ramane una de referinta in istoria politicii romanesti si nu numai pentru argumentul pe care il auzim si il vedem vehiculat pretutindeni in mass-media si anume acela al desfasurarii in conditii de pandemie.

Alegeri locale 2020. Ce se intampla daca votezi de 2 ori maine, 27 septembrie. Revoltator!

In Romania zilelor noastre se poate orice, chiar si cand vine vorba de alegeri locale. Legislatia electorala a devenit maipermsibila pentru votantii romani, dar ramane intrebarea de ce? Cine ar avea de castigat dupa noua reglementare anuntata de BEC? Alegeri locale 2020: BEC te lasa sa votezi de doua ori Pe site-ul oficial al Biroului .

Horoscop saptamana 27 septembrie- 3 octombrie, cu Mariana Cojocaru. Leii sunt in impas, Gemenii au parte de dezamagiri

Mariana Cojocaru prezinta horoscopul pentru saptamana 27 septembrie- 3 octombrie. Gemenii si Berbecii sunt cei mai afectati din punct de vedere amoros, iar sanatatea si cariera, puse in pericol pentru Raci.

Alegeri locale 2020. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, inainte de scrutinul din 27 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a postat, vineri, un mesaj pe pagina de Facebook, prin care ii indeamna pe oameni sa mearga la vot, duminica, pe 27 septembrie, la alegerile locale.

Prognoza meteo pentru weekendul 25-27 septembrie 2020. incep ploile in toata tara

Weekendul 25-27 septembrie 2020 aduce vreme rece si schimbatoare in toata tara. Sunt prognozate averse insemnate, instabilitate atmosferica siminime ce vor scadea pana la 8 grade. Meteorologii anunta.

Prognoza meteo in ziua alegerilor locale 2020. Cum va fi vremea duminica, 27 septembrie

Duminica, 27 septembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana, in jumatatea estica a tarii, dar mai ales in sud-est, dar si usor mai coborate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )