Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calendar ortodox, 4 februarie 2021. Cine a fost Sfantul Isidor si ce rugaciune speciala e bine sa rostesti

Playtech Playtech,
Calendar ortodox, 4 februarie 2021. Cine a fost Sfantul Isidor si ce rugaciune speciala e bine sa rostesti

Data de 4 februarie este marcata in calendarul crestin ortodox de o sarbatoare importanta. Cine este Sfantul Cuvios Isidor, caruia trebuie sa ne rugam in aceasta zi si cum ne ajuta ruga sa sa ne recapatam increderea in noi insine. Sfantul Cuvios Isidor Pelusiotul, 4 februarie Calendarul crestin ortodox il pomeneste pe data de 4 . continuă pe Playtech

Calendar crestin ortodox februarie 2021. Cele mai importante sarbatori religioase din aceasta luna

In calendarul crestin ortodox, februarie nu este o luna cu prea multe sarbatori importante. Daca in ianuarie au fost cinci zile de cruce rosie, acum este doar una, chiar cea de 2 februarie cand se.

Calendar ortodox 2 februarie. Sarbatoare mare astazi. Ce este interzis sa faci

Calendar ortodox 2 februarie. Astazi este zi de mare sarbatoare pentru crestinii de pretutindeni. Credinciosii praznuiesc astazi, 2 februarie, intampinarea Domnului, eveniment marcat sub cruce rosie in calendarul crestin ortodox. Care sunt traditiile si obiceiuri din aceasta zi sfanta si ce este absolut interzis sa faci. Calendar ortodox 2 februarie. Ce eveniment sarbatoresc credinciosii in .

Anul scolar 2020-2021. Cine revine fizic in scolile din Romania, incepand de luni. Atentie, unii copii vor invata de acasa

Presedintele Klaus Iohannis a avut azi o sedinta de lucru la Palatul Cotroceni, la care au participat mai multi membri ai guvernului, printre care ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si ministrul Educatiei Sorin Campeanu. La aceasta sedinta de lucru s-a discutat despre redeschiderea scolilor din data de 8 februarie, data la care incepe semestrul al doilea .

Curs BNR pentru 2 februarie 2021. O noua viziune macroeconomica a BNR in raport cu actuala criza

Astazi vom avea un nou curs BNR pentru 2 februarie 2021, incepand cu ora 13:00. O noua luna, un nou curs care reflecta efectele actualei crize economice generate de pandemia COVID-19. Deprecierea leului in raport cu moneda europeana s-a resimtit clar. Interventia Bancii Centrale nu a mai fost atat de pregnanta. Viziunea BNR pentru 2021 .

Horoscop 3 februarie 2021. Zodia care ia decizii banoase, cu efect imediat

Horoscop 3 februarie 2021. Ce zodie ia decizii banoase, cu efect imediat si ce anunta astrologii pentru ziua de miercuri. Sa nu uitam si de numerele norocoase ale zilei, iar acestea sunt: 3, 19, 20, 33, 49, in timp ce culorile care iti readuc zambetul pe buze sunt: verde deschis si albastru. Horoscop 3 februarie .

Horoscop 1 februarie 2021. Zodia care incepe saptamana cu dreptul. Ce veste o sa primeasca

Horoscop 1 februarie 2021. Vesti bune pentru nativii din zodiac, chiar la inceputul lunii si al saptamanii. Ca sa incepem bine, cu dreptul, va prezentam numerele norocoase ale zilei de azi: 2, 24, 35, 44, 47. Culorile norocoase si care te vor bine dispune azi sunt: alb, argintiu, verde pastel. Horoscop 1 februarie 2021 Berbec .

Horoscop, joi, 4 februarie 2021. Mari schimbari pe plan financiar pentru aceste zodii

Horoscop 4 februarie 2021. Se anunta mari schimbari pentru unele zodii pe plan financiar. Dar inainte sa detaliem, sa tinem cont si de numerele norocoasei ale zilei, iar acestea sunt: 10, 22, 35, 49 si 50, in timp ce culorile care va infrumuseteaza ziua de joi sunt: galben deschis si maro. Horoscop 4 fenruarie 2021 .

Curs BNR pentru 3 februarie 2021. BNR incepe noul an cu deprecierea monedei nationale

Astazi vom avea un nou curs BNR pentru 3 februarie 2021. Care va fi reactia BNR in raport cu deprecierea leului in fata dolarului american si a monedei europene? Care vor fi interventiile Bancii centrale in piata pentru a stopa declinul leului? Ramane sa vedem, astazi, dupa ora 13:00. Deprecierea masiva din ultima vreme si .

Horoscop 2 februarie 2021. Zodia care are nevoie de atentia apropiatilor

Horoscop 2 febrarie 2021. Ce se intampla cu zodiile la inceput de luna. Specialistii in astrologie dau verdictul in horoscopul zilei de marti. Dar sa nu uitam si de numerele norocoase ale zilei, iar acestea sunt: 1, 6, 9, 17, 19 si 25, in timp ce culorile care iti fac ziua mai frumoasa sunt: roz .

Vesti bune pentru milioane de elevi! Ce se intampla cu ei din februarie 2021. E oficial

Cum vor recupera elevii romani materia pierduta din februarie 2021. Vesti bune pentru milioane de scolari si studenti. E oficial, ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu tocmai a facut anuntul, iar aceasta schimbare afecteaza toti elevii romani, indiferent de varsta. Ce presupune programul POCU si cate ore pot recupera cei mici pe saptamana. Cum vor recupera elevii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )