Libnet.ro
UNICEF

07:00

Vesti bune pentru milioane de elevi! Ce se intampla cu ei din februarie 2021. E oficial

Playtech Playtech,
Vesti bune pentru milioane de elevi! Ce se intampla cu ei din februarie 2021. E oficial

Cum vor recupera elevii romani materia pierduta din februarie 2021. Vesti bune pentru milioane de scolari si studenti. E oficial, ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu tocmai a facut anuntul, iar aceasta schimbare afecteaza toti elevii romani, indiferent de varsta. Ce presupune programul POCU si cate ore pot recupera cei mici pe saptamana. Cum vor recupera elevii . continuă pe Playtech

Pensii 2021. Propunere socanta de la Guvern. Vesti proaste pentru milioane de pensionari

Pensii 2021. O propunere socanta vine de la Guvern. Vesti proaste pentru milioane de pensionari. Ce se intampla cu pensiile lor, cititi in articolul de mai jos. Vesti proaste. Milioane de pensionari vor ajunge in pragul saraciei Pensii 2021. Guvernul vine cu o propunere socanta in ceea ce priveste pensiile, astfel ca sunt vesti proaste .

Alocatii 2021. Vestea zilei pentru milioane de copii din Romania. Se intampla de azi

Veste buna pentru milioane de copii din Romania. incepand de astazi, alocatiile cresc cu 20%, urmand ca o alta majorare sa fie decisa in Parlament. Cea care a facut anuntul a fost Raluca Turcan, Ministrul Muncii si al Protectiei Sociale. Cati bani vor primi copiii cu varsta intre 2-18 ani Alocatiile copiilor reprezinta una dintre .

Pensii 2021. Veste de ultima ora pentru milioane de pensionari. Ce se intampla de la 1 februarie

Veste de ultima ora pentru milioane de pensionari. Ce noua modificare are loc de azi, 1 februarie? Toti varstnicii trebuie sa ia asta la cunostinta. Noi detalii despre schimbarile aferente. Pensii 2021. Noi modificari de la 1 februarie Premierul Romaniei a delcarat ca pensiile sunt mai mari anul acesta fata de nivelul atins in anul .

Vesti proaste pentru Raed Arafat dupa incendiul de la Matei Bals. Romanii sunt furiosi

O serie de asociatii si organizatii non-guvernamentale au pus semnatura pe o scrisoare deschisa care este adresata autoritatilor prin care solicita transparenta in ancheta de la Institutul Matei Bals. Vesti proaste pentru Raed Arafat dupa incendiul de la Matei Bals Romanii nu mai vor sa auda scuze si aruncarea culpei de la o autoritate la .

Este oficial: Ministrul Muncii a semnat schimbarea pentru milioane de pensionari

Ministrul Muncii s-a tinut de cuvant si a semnat ordinul care vizeaza milioane de pensionari din Romania. Ministrul Muncii, Raluca Turcan, anunta recent o reforma in sistemul de pensii si.

Horoscop 1 februarie 2021. Zodia care incepe saptamana cu dreptul. Ce veste o sa primeasca

Horoscop 1 februarie 2021. Vesti bune pentru nativii din zodiac, chiar la inceputul lunii si al saptamanii. Ca sa incepem bine, cu dreptul, va prezentam numerele norocoase ale zilei de azi: 2, 24, 35, 44, 47. Culorile norocoase si care te vor bine dispune azi sunt: alb, argintiu, verde pastel. Horoscop 1 februarie 2021 Berbec .

NICUSOR DAN, LA DEZBATERILE DESPRE BUGET: imi doresc conditii bune pentru cei ce muncesc in teatre

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca prima etapa a constructiei bugetului pentru 2021 s-a incheiat, luni discutand pe acest subiect cu institutiile de cultura din subordinea PMB.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )