Libnet.ro
UNICEF

01:06

Calendar ortodox iulie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

Playtech Playtech,
Calendar ortodox iulie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul ortodox din luna iulie 2021 sunt noua sarbatori: opt sarbatori de cruce neagra si una de cruce rosie. Iata care sunt sarbatorile si ce trebuie sa stii. Calendar ortodox iulie 2021 Calendarul crestin ortodox are noua sarbatori importante: Sfantul Leontie de la Radauti; Sfintii Cosma si Damian, doctorii fara de arginti, Sfantul Voievod . continuă pe Playtech

Horoscop 2021. Cele mai atractive zodii. Primesc admiratie, invidie, dar si antipatii

Astrologia ne da indicii cu privire la personalitatea nativilor. Tototdata putem cunoaste informatii despre o persoana doar urmarindu-i zodia. Conform horoscopului, exista cateva zodii care sunt considerate a fi cele mai atractive. Iata care sunt acestea. Cele mai atractive zodii Nativii nascuti in aceste zodii pot atrage cu usurinta atentia celorlalti, fie ca vorbim despre .

Simona Halep a confirmat participarea la unul dintre cele mai importante turnee de tenis din 2021. Line-up solid: 9 jucatoare din TOP 10 vor fi prezente

Simona Halep, numarul 2 WTA, si-a anuntat prezenta la inca o competitie importanta, la inceputul anului 2021. Jucatoarea din Romaniava participala turneul de la Doha, Qatar, programatin.

Top trei cele mai importante carti de beauty pentru femeia secolului XXI

Multe persoane includ cartile de beauty in bagajul pentru concediu, dar noi credem ca acestea functioneaza tot timpul anului. Da, sunt carti lejere, dar esentiale atata timp cat pui sanatatea si ingrijirea pe primul loc in viata ta. Ba mai mult, acestea pot sa reprezinte un frumos cadou pentru sora sau colega de serviciu, care l-ar primi cu mare incantare de ziua lor. Iar domnii chiar pot sa se inspire din articol pentru a face sotiei un cadou elegant si practic de Ziua indragostitilor.

Cele mai importante situatii in care aveti nevoie de un avocat bun

Se poate intampla oricui in viata sa ajunga intr-o situatie neplacuta din punct de vedere legal. Majoritatea oamenilor nu cunosc legislatia si nu stiu ce au de facut in situatiile critice din viata.

MINISTERUL MEDIULUI: Bugetul alocat pentru 2021 prevede cresteri importante la investitii si plata despagubirilor restante

Bugetul alocat Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor pentru 2021 propune cresteri importante la capitolul investitii, de pana la 25%, plata datoriilor restante si o gestionare mai eficienta a resurselor in vederea scaderii cheltuielilor de functionare, scriu reprezentantii institutiei, pe Facebook, conform Agerpres.

Cele mai bune reclame de la Superbowl 2021. Cat s-a platit sa fie difuzate!

Ca de obicei, in pauza dintre reprize la Superbowl 2021, finala campionatului de fotbal american, au fost difuzate cele mai scumpe reclame ale anului. Iata-le aici pe cele mai spectaculoase! .

Cele mai bune madeleine facute acasa. Reteta desertului e veche de sute de ani

Madeleine sau petite madeleine sunt descrise ca mici torturi traditionale din Commercy si Liverdun, doua comune din regiunea Lorena din nord-estul Frantei. in realitate, sunt mici prajituri cu o forma similara cochiliilor de scoici, dobandite din coacerea intr-o tigaie speciala in forma de coaja. in afara de tigaia traditionala, gasita in mod obisnuit in magazinele .

Un fotbalist roman, elogiat de unul dintre cele mai mari ziare din Turcia

Fotbalistul roman Bogdan Stancu, ce joaca la echipa turca de prima liga Genclerbirligi, este elogiat in editia de joi 11 februarie de jurnalistii de la Fanatik, unul dintre cele mai mari ziare din Turcia.

Bilant COVID-19: Cele mai multe cazuri de noi infectari sunt in Bucuresti si in judetele Timis si Cluj

Grupul de Comuinicare Strategica a raportat joi, 11 februarie, inca 2. 644 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19 la nivelul tarii. Dintre acestea cele mai multe s-au inregistrat in Bucuresti 482) si in.

Angajatii din hoteluri si restaurante au cele mai mici salarii. Care angajati castiga cu peste 6.000 de lei mai mult

Diferenta dintre cele mai mari salarii medii nete, in luna decembrie a anului trecut, si cele mai mici salarii medii nete a fost de citrca 6. 000 de lei, arata datelepublicate, joi,de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )