Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune reclame de la Superbowl 2021. Cat s-a platit sa fie difuzate!

ADPM ADPM,
Cele mai bune reclame de la Superbowl 2021. Cat s-a platit sa fie difuzate!

Ca de obicei, in pauza dintre reprize la Superbowl 2021, finala campionatului de fotbal american, au fost difuzate cele mai scumpe reclame ale anului. Iata-le aici pe cele mai spectaculoase! . continuă pe ADPM

VIDEO Super Bowl 2021: cele mai amuzante reclame si asteptate trailere din acest an, online

Inceputul de an este foarte important pentru americani, datorita finalei campionatului de fotbal. in Europa, insa, Super Bowl este sinonim cu reclame amuzante sau emotionale si trailere in.

Halep, despre cum a rezistat 7 ani printre cele mai bune sportive ale lumii. Replica pentru videoclipul Serenei

Simona Halep va debuta, luni, de la ora 10. la Australian Open, iar romanca a sustinut o conferinta de presa inaintea debutului in competitie.

Cum a cantat The Weeknd la Superbowl 2021 VIDEO

The Weeknd a sustinut recitalul din pauza finalei campionatului de fotbal american, Superbowl 2021. Show-ul a fost unul exploziv si a inclus toate hiturile artistului.

Ea e femeia cu cele mai lungi unghii din lume. Nu le-a mai taiat de peste 25 de ani

Are cele mai lungi unghii din lume si a intrat in Cartea Recordurilor! De peste 25 de ani nu le-a mai taiat! Iata povestea americancei care a vrut sa fie diferita si speciala! Are cea mai mare atractie la copii!.

Unul dintre cele mai prestigioase colegii britanice va admite fete pentru prima data de la infiintarea sa in 1382

Colegiul Winchester din sudul Angliei, una dintre cele mai apreciate scoli pentru baieti din Marea Britanie, unde a absolvit ministrul finantelor Rishi Sunak, a anuntat marti ca va admite fete, pentru prima data de la infiintarea sa in 1382, relateaza AFP si The Times, potrivit Agerpres.

335 de cazuri noi de COVID-19 in Capitala. Cele mai multe imbolnaviri au fost depistate la Cluj. Cum arata situatia in celelalte judete

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, marti, 2. 797 de cazuri noi de COVID-19, dintre care Municipiul Bucuresti a contabilizat 335. Clujul este judetul care a inregistrat cele mai multe, 451. Un top 5 negativ.

Critics Choice Awards - Mank, cele mai multe selectii. Documentarul colectiv, intre nominalizati

Lungmetrajul Mank al lui David Fincher, un portret al lui Herman Mankiewicz, co-scenarist al filmului de referinta Cetateanul Kane, a primit cele mai multe nominalizari pentru editia de anul acesta a Critics Choice Awards, la care a fost selectat si documentarul colectiv, semnat de Alexander Nanau.

Unde traiesc cele mai frumoase femei din lume. Ce tara detine recordul de frumusete FOTO

Este de-ajuns sa ne uitam la cateva editii Miss Universe ca sa identificam tarile in care traiesc cele mai frumoase femei. Totusi, tiparele de frumusete se schimba permanent, iar globalizarea duce la un amestec al trasaturilor care intervine in aceasta harta estetica.

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri atinse dupa ianuarie 2020

Preturile petrolului au urcat, luni, la cele mai ridicate niveluri atinse dupa ianuarie 2020, iar titeiul Brent a depasit 60 de dolari pe baril, sustinute de reducerea livrarilor de catre marii producatori si de asteptarile pentru noi masuri de stimulare economica in Statele Unite, care ar putea sustine cererea.

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri atinse dupa ianuarie 2020

Preturile petrolului au urcat, luni, la cele mai ridicate niveluri atinse dupa ianuarie 2020, iar titeiul Brent a depasit 60 de dolari pe baril, sustinute de reducerea livrarilor de catre marii producatori si de asteptarile pentru noi masuri de stimulare economica in Statele Unite, care ar putea sustine cererea, transmite Reuters.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2787 seconds )