Libnet.ro
UNICEF

20:00

Calendar ortodox 1 iunie. Ce sfant este sarbatorit astazi

Antena3 Antena3,
Calendar ortodox 1 iunie. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 1 iunie. Sfantul Iustin Martirul si Filosoful este cinstit pe 1 iunie. Sfantul Iustin s-a nascut in jurul anului 100 si a trait in vremea imparatilor romani Antonin cel Pios 138-161) si Marcus Aurelius 161-180). continuă pe Antena3

Calendar ortodox 31 mai. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 31 mai. Sfantul Apostol Ermie a fost soldat in armata romana. I s-a cerut in timpul imparatului Antonin Piul 138-161), sa renunte la credinta in Hristos. A refuzat si a fost supus la cumplite chinuri: i s-au zdrobit dintii cu o piatra, pielea fetei i-a fost luata cu un cutit, a fost aruncat in foc, dar prin harul lui Dumnezeu a ramas nevatamat.

Calendar ortodox 30 mai. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 30 mai. Sfantul Isaachie a trait in secolul al IV-lea. Pentru ca imparatul Valens Arianul 364-378) prigonea Ortodoxia, pustnicul Isaachie vine in Constantinopol spre a-i intari pe crestini si a cere imparatului bisericile ortodoxe date arienilor.

Calendar ortodox 29 mai. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Calendar ortodox 29 mai. Sfanta Teodosia a fost originara din Tir Fenicia). Potrivit lui Evsevie, episcopul Cezareei Palestinei, martor ocular, Sfanta Teodosia s-a apropiat de crestinii inchisi in temnita pentru ca nu mai jertfeau idolilor si i-a intarit in mucenicia lor.

Metroul din Drumul Taberei nu se mai deschide pe 30 iunie. Care este noul termen pentru finalizarea lucrarilor

Finalizarea lucrarilor pentru Magistrala 5 din Drumul Taberei va fi din nou amanata, desi termenul inaintat de ministrul Transporturilor pentru deschiderea noii magistrale era 30 iunie. Astfel, lucrarile la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )