Libnet.ro
UNICEF

05:30

Metroul din Drumul Taberei nu se mai deschide pe 30 iunie. Care este noul termen pentru finalizarea lucrarilor

B1 B1,
Metroul din Drumul Taberei nu se mai deschide pe 30 iunie. Care este noul termen pentru finalizarea lucrarilor

Finalizarea lucrarilor pentru Magistrala 5 din Drumul Taberei va fi din nou amanata, desi termenul inaintat de ministrul Transporturilor pentru deschiderea noii magistrale era 30 iunie. Astfel, lucrarile la. continuă pe B1

Cel mai probabil, metroul din Drumul Taberei nu va fi gata nici pe 30 iunie, asa cum a promis premierul Orban. Care este noul termen

Responsabilii Metrorex pentru linia de metrou din Drumul Taberei anunta ca aceasta va fi pusa in functiune pana la finalul verii. Termenul de 30 iunie promis de premierul Ludovic Orban, cel mai probabil, nu va fi respectat pentru ca abia luna viitoare incep probele dinamice.

Metroul din Drumul Taberei nu va fi gata la sfarsitul lunii iunie. Receptia este amanata, din nou, pentru sfarsitul anului

Lucrarile la metroul din Drumul Taberei nu vor fi receptionate la sfarsitul lunii iunie, asa cum au declarat recent ministrul Transporturilor, Lucian Bode. si premierul Ludovic Orban. Desi ultimul termen de finalizare a lucrarilor pentru Magistrala 5 era finalul lunii iunie, Metrorex mai are nevoie de 1. 000 de angajati pentru a termina lucrarile.

Metroul din Drumul Taberei nu va fi gata la 30 iunie. Care este noul termen

Oficialii Metrorex anunta ca, cel mai probabil, magistralade metrou din cartierul Drumul Taberei nu va fi finalizata la termenul promis de premierul Ludovic Orban. Desi responsabilii de proiect sunt optimisti si spera sa dea in folosinta Magistrala 5 pana la sfarsitul verii, liderii de sindicat avanseaza finalizarea si mai mult din cauza lipsei de personal.

Metroul din Drumul Taberei nu va fi gata nici la final de iunie

Reprezentantii Metrorex nu mai garanteaza ca Metroul de Drumul Taberei va fi inaugurat pe 30 iunie, termenul asumat initial de noua conducere a companiei. Noul termen anuntat acum este sfarsitul verii, potrivit Radio Romania Actualitati RRA).

O noua intarziere la metroul din Drumul Taberei: De cand il astept mi-a murit si sotul

Metroul din Drumul Taberei ar fi trebuit sa fie dat in folosinta luna viitoare, dupa ce lucrarile au inceput in anul 2011, iar premierul Ludovic Orban a explicat ca totul va fi gata in iunie 2020.

Radu Banciu, dupa ce inagurarea Magistralei 5 de metrou a fost amanata: Pe langa faptul ca lucrarile nu vor fi gata niciodata, a fost descoperit liliacul de Drumul Taberei (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, vestea care ne face seara mai spectaculoasa, si anume ca se amana inagurarea Magistralei 5 de metrou din Drumul Taberei. Nu numai.

Gratarele sau picnicurile in spatii publice sunt interzise pana pe 30 iunie

Gratarele sau picnicurile in parcuri, paduri sau alte locuri publice sunt interzise pe perioada starii de urgenta in sanatate publica. Cei care le fac sunt pasibili de raspundere contraventionala sau penala. in parcuri sunt permise doar plimbarile in grupuri nu mai mari de trei persoane. Exceptie fac membrii familiei, transmite IPN.

Focar de COVID-19 la un abator din Olanda: Cei mai multi angajati provin din Romania si Polonia

Olanda se confrunta cu un val de infectari de COVID-19 aparute la lucratorii din abtoare, unde lucreaza numerosi romani. in total, 147 din 657 de lucratori de la un abator din Groenlo au fost testati pozitiv pe.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )