Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calendar ortodox, luni, 25 februarie: Sarbatoare importanta la romani! Rosteste rugaciunea pentru impacare, cea mai puternica dintre toate

Antena3 Antena3,
Calendar ortodox, luni, 25 februarie: Sarbatoare importanta la romani! Rosteste rugaciunea pentru impacare, cea mai puternica dintre toate

Calendar ortodox, luni, 25 februarie: Sarbatoare importanta la romani! Rosteste rugaciunea pentru impacare, cea mai puternica dintre toate. Cititi maimulte pe spynews. ro. continuă pe Antena3

Prognoza meteo: Cum va fi vremea luni, 25 februarie

Desi temepraturile incep sa creasca usor luni, 25 februarie, va mai fi ger dimineata, local in regiunile centrale si izolat in rest. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), posibilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi redusa.

CALENDAR ORTODOX 24 februarie. Ce sarbatoare mare este astazi

CALENDAR ORTODOX 24 februarie. Intaia si a doua aflare a capului Sfantului Proroc Ioan Botezatorul este sarbatorita pe 24 februarie. Din Sfanta Evanghelie cunoastem ca Irod, la un ospat prilejuit de sarbatorirea zilei.

CALENDAR ORTODOX 22 FEBRUARIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

In timpul imparatilor romani pagani, au fost multe persecutii impotriva celor ce credeau in Hristos. Multi crestini nu au fost ingropati, fiind lasati prada fiarelor si pasarilor. Alti.

CALENDAR ORTODOX 21 FEBRUARIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Eustatie a fost un aparator al Ortodoxiei. A aparat sfintele dogme la Sinodul intai Ecumenic de la Niceea din anul 325), unde a respins invatatura lui Arie. Impreuna cu.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Fecioarele sunt inconjurate de succes, Gemenii au parte de o zi dificila si capricioasa

O zi cu multe incercari pentru unele zodii. iata cum arata previziunile astrologice pentru fiecare nativ in parte, HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Berbec. Desi tu ai impresia ca te-ai.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Fecioarele sunt inconjurate de succes, Gemenii au parte de o zi capricioasa

O zi cu multe incercari pentru zodii. iata cum arata previziunile astrologice pentru fiecare nativ in parte, HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Berbec. Desi tu ai impresia ca te-ai integrat bine .

HOROSCOP. Mesajul runelor pentru zodii in saptamana 25 FEBRUARIE 3 MARTIE 2019. Berbecii comunica bine, Gemenii trebuie sa se fereasca de decizii

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie etalate pentru saptamana 25 FEBRUARIE 3 MARTIE 2019. Runa inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu.

HOROSCOP rune inperioada 25 februarie - 3 martie, cu Mihai Voropchievici. Gemenii primesc un mesaj important, suita de schimbari majore pentru Lei

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 in emisiunea Adevaruri Ascunse horoscopul runelor inperioada 25 februarie - 3 martie 2019. Berbec- Are o.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 25 februarie - 3 martie. Sobolanii trebuie sa fie atenti la relatia cu copiii, Tigrii au parte de relatii amoroase excelente

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 25 februarie 3 martie 2019, a doua saptamana din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi.

Targul Martisorului se deschide pe 25 februarie la Orizont

Targul Martisorului, organizat de Serviciul Public Piete Oboare an de an, se va deschide pe 25 Februarie si va functiona pana pe 8 Martie 2019. Sunt asteptati aproximativ 30 de comercianti care isi vor expune spre vanzare produsele in acelasi loc ca si in anii trecuti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )