Libnet.ro
UNICEF

05:15

Calendar ortodox, vineri, 5 iunie 2020. Ce sfant este pomenit astazi

Playtech Playtech,
Calendar ortodox, vineri, 5 iunie 2020. Ce sfant este pomenit astazi

Calendarul ortodox il praznuieste pe data de 5 iunie pe Sfantul Dorotei. Acesta a fost episcop al cetatii Tirului, pe vremea imparatiei lui Diocletian, paganul imparat al Romei, iar pentru prigoana cea cumplita care era atunci impotriva crestinilor, el si-a lasat scaunul si s-a ascuns prin locuri nestiute. Sfantul Dorotei este praznuit de calendarul ortodox . continuă pe Playtech

Calendar ortodox 3 iunie 2020. Sfantul care alunga durerile trupesti si sufletesti

Calendar ortodox 3 iunie 2020. Miercurisunt praznuiti sase mucenici ai lui Hristos: Sfintii Mucenici Luchilian, Ipatie, Paul, Dionisie, Claudie si Sfanta Mucenita Paula Fecioara.

Calendar ortodox 5 iunie. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 5 iunie. Sfantul Dorotei a trait in timpul domniei imparatului Liciniu. Sfantul Dorotei a fost episcopul Bisericii din cetatea Tir pana in vremea imparatului Iulian Apostatul, cand, din cauza refuzului de a jerfi idolilor, este ucis.

Calendar ortodox 3 iunie. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 3 iunie. Sfantul Luchilian a trait in secolul al III-lea, in vremea imparatului Aurelian. Luchilian a fost preot al slujirii idolesti pana la batranete, cand s-a convertit la crestinism.

Calendar ortodox 2 iunie. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 2 iunie. Sfantul Ioan cel Nou de la Suceva s-a nascut in Trapezunt Asia Mica), in jurul anului 1300. Sfantul Ioan isi castiga existenta facand negot impreuna cu tatal sau. Vindeau icoane, smirna, matasuri de provenienta bizantina si cumparau grau, vite, miere sau diverse roade ale pamantului.

Calendar ortodox 4 iunie. Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Calendar ortodox 4 iunie. Sfintii Mucenici Zotic, Atal, Camasis si Filip de la Niculitel jud. Tulcea) sunt praznuiti pe 4 iunie. Acesti sfinti fac parte din grupul celor 36 de mucenici care au patimit pe pamantul tarii noastre, in vechiul Noviodunum, Isaccea de astazi, in perioada 319-324, cand domnea imparatul Liciniu.

Luna plina in Sagetator, 5 iunie 2020. Nori negri pentru doua zodii. Cine are noroc la bani

Luna plina in Sagetator vine pe 5 iunie cu vesti proaste pentru mai multe zodii, dar aduce si sperante pentru altele. Daca unele zodii isi vad planurile naruite, altele se pregatesc sa renasca parca din propria cenusa. Horoscop 5 iunie, influentat puternic de Luna plina in Sagetator Berbec Nativii nascuti sub semnul zodiacal al Berbecului .

Horoscop iunie 2020. Oportunitati remarcabile peste hotare pentru Balante

Horoscop iunie 2020. Iata ce ne rezerva astrele pentru luna iunie 2020.

Horoscop iunie 2020. Scorpionii isi extind orizonturile prin experiente de viata inedite

Horoscop iunie 2020. Iata ce ne rezerva astrele pentru luna iunie.

Curs BNR pentru miercuri, 3 iunie 2020. Cat costa azi principalele valute

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei vor stabili un nou curs valutare pentru ziua de 3 iunie 2020. in jurul orei 13:00 Banca Nationala a Romaniei va actualiza valorile fata de ziua precedenta. Curs BNR pentru miercuri, 3 iunie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs pentru data .

Horoscop iunie 2020. Sagetatorii au ocazia sa-si etaleze talentele

Horoscop iunie 2020. Iata ce ne rezerva astrele pentru luna iunie 2020.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )