Libnet.ro
UNICEF

23:00

Calendar ortodox 3 iunie. Ce sfant este sarbatorit astazi

Antena3 Antena3,
Calendar ortodox 3 iunie. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 3 iunie. Sfantul Luchilian a trait in secolul al III-lea, in vremea imparatului Aurelian. Luchilian a fost preot al slujirii idolesti pana la batranete, cand s-a convertit la crestinism. continuă pe Antena3

Calendar ortodox 1 iunie. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 1 iunie. Sfantul Iustin Martirul si Filosoful este cinstit pe 1 iunie. Sfantul Iustin s-a nascut in jurul anului 100 si a trait in vremea imparatilor romani Antonin cel Pios 138-161) si Marcus Aurelius 161-180).

Calendar ortodox 2 iunie. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 2 iunie. Sfantul Ioan cel Nou de la Suceva s-a nascut in Trapezunt Asia Mica), in jurul anului 1300. Sfantul Ioan isi castiga existenta facand negot impreuna cu tatal sau. Vindeau icoane, smirna, matasuri de provenienta bizantina si cumparau grau, vite, miere sau diverse roade ale pamantului.

Calendar ortodox 31 mai. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 31 mai. Sfantul Apostol Ermie a fost soldat in armata romana. I s-a cerut in timpul imparatului Antonin Piul 138-161), sa renunte la credinta in Hristos. A refuzat si a fost supus la cumplite chinuri: i s-au zdrobit dintii cu o piatra, pielea fetei i-a fost luata cu un cutit, a fost aruncat in foc, dar prin harul lui Dumnezeu a ramas nevatamat.

Calendar ortodox 3 iunie 2020. Sfantul care alunga durerile trupesti si sufletesti

Calendar ortodox 3 iunie 2020. Miercurisunt praznuiti sase mucenici ai lui Hristos: Sfintii Mucenici Luchilian, Ipatie, Paul, Dionisie, Claudie si Sfanta Mucenita Paula Fecioara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )