Libnet.ro
UNICEF

06:00

Calificare de senzatie a Simonei Halep in semifinalele turneului de la Cincinnati

B1 B1,
Calificare de senzatie a Simonei Halep in semifinalele turneului de la Cincinnati

Calificare de senzatie a Simonei Halep in semifinalele turneului de la Cincinnati. Romanca a trecut in doua seturi de Johanna Konta dupa o ora si 49 de minute. Simona s-a impus cu 6-4. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale in valoare de 2. 154 dolari, dupa ce a invins-o pe britanica Johanna Konta, cu 6-4, 7-6 1).

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale in valoare de 2. 154 dolari, dupa ce a invins-o pe britanica Johanna Konta, cu 6-4, 7-6 1), relateaza Agerpres.

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa ce s-a calificat in turul III la Cincinnati. Romanca s-a aflat intr-o situatie inedita la meciul cu Taylor Townsend

Simona Halep este in turul al treilea al turneului de la Cincinnati, unde s-a calificat dupa ce a trecut de americanca Taylor Townsend.

WTA Cincinnati: Anastasija Sevastova, adversara Simonei Halep in optimi

Jucatoarea letona Anastasija Sevastova, locul 16 WTA si cap de serie 15, s-a calificat miercuri in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 2 mondial si favorita 2.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2755 seconds )