Libnet.ro
UNICEF

15:00

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale in valoare de 2. 154 dolari, dupa ce a invins-o pe britanica Johanna Konta, cu 6-4, 7-6 1), relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale in valoare de 2. 154 dolari, dupa ce a invins-o pe britanica Johanna Konta, cu 6-4, 7-6 1).

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Batalie pentru locul 1 mondial

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu.

VIDEO Simona Halep o invinge pe Johanna Konta, dupa ce a ratat cinci mingi de meci

Simona Halep este in semifinalele turneului Premier 5 de la Cincinnati, dupa o victorie in doua seturi impotriva jucatoarei Johanna Konta, scor 6-4, 7-61). Halep a ratat cinci mingi de meci inainte de a inchide partida cu britanica, dupa o ora si 50 de minute de la startul disputei. Intra in material pentru a vedea un rezumat al meciului.

Simona Halep, calificare muncita in sferturi la Cincinnati

In pofida victoriei cu 6-4, 6-3 obtinuta in fata Anastasiei Sevastova pentru un loc in sferturile de la Cincinnati, Simona Halep a avut parte de un meci mai greu decat il arata scorul. Meciul a fost live text aici.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Cincinnati. Victorie in fata fostului antrenor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale in valoare de 2. 154 dolari,.

Veste buna de la Simona Halep! Jucatoarea de tenis s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 154 dolari, dupa 6-4,.

VIDEO Rezumatul meciului dintre Simona Halep si Anastasia Sevastova, de la Cincinnati. Cum a invins romanca fara a face un meci stralucit

Simona Halep este in sferturile turneului de la Cincinnati, dupa ce a trecut in doua seturi de letona Anastasia Sevastova.

Victorie uriasa pentru Simona Halep in sferturi la Cincinnati. A pus-o la respect pe Johanna Konta

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati pentru al treilea an la rand dupa o victorie in doua seturi la Johanna Konta, prima obtinuta in fata britanicei in circuitul WTA. Meciul a fost live text aici.

Simona Halep, in al nouala cer dupa victoria cu Johanna Konta! Ce a spus despre duelul din semifinale cu Stephens

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 7-6 1), pe britanica Johanna Konta, locul 7 WTA,.

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturile turneului de la Cincinnati. Nu are amintiri placute in compania ei

Simona Halep este in sferturile turneului de la Cincinnati, dupa ce a invins-o pe Anastasia Sevastova, cu 6-4, 6-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )