Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

California, primul stat din US care interzice vanzarea blanurilor!

ADPM ADPM,
California, primul stat din US care interzice vanzarea blanurilor!

California devine, in mod oficial, primul stat din Statele Unite ale Americii care interzice prin lege vanzarea si manufacturarea produselor din blana naturala. Iata aici detaliile! . continuă pe ADPM

California, primul stat american care interzice hainele din blana naturala. Reactia organizatiilor de protectie a animalelor

Autoritatile statului California au luat decizia de a interzice productia si vanzarea de produse din blana de animale incepand cu anul 2023, California fiind primul stat american care face acest lucru, transmite.

California devine primul stat american care interzice produsele din blana de animale

California a devenit primul stat american care a interzis vanzarea si fabricarea de noi produse din blana. Sambata, guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a semnat un proiect de lege prin care interzice rezidentilor sa creeze sau sa vanda articole de imbracaminte, incaltaminte sau genti de blana, scrie The Independent.

Acesta e primul telefon Nokia care trece la Android 10: care sunt noutatile

HMD Global, compania care controleaza brandul Nokia pe telefoane, a anuntat ca trece la Android 10. Primul model care primeste actualizarea este Nokia 8. HMD Global a promis ca telefoanele.

Primul lucru pe care il va face Ludovic Orban ca premier. Cum vor fi modificate pensiile

Ludovic Orban discuta cu presedintele Klaus Iohannis, marti, despre numirea in functia de premier al Romaniei. Liderul PNL a vorbit despre masurile pe care urmeaza sa le ia Guvernul in cazul in care el va fi noul prim-ministru al Romaniei, in conditiile in care in anul 2020 vor fi noi majorari de pensii si salarii.

Olt: Femeia care a anuntat la 112 ca este sechestrata, gasita in Ilfov, in masina din care a sunat

Femeia care a anuntat luni la 112 ca este sechestrata a fost gasita in judetul Ilfov, in aceeasi masina din care a fost efectuat apelul, atat ea, cat si un barbat, in varsta de 32 de ani, care se afla in autoturism fiind in prezent audiati de politisti, potrivit Agerpres.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )