Libnet.ro
UNICEF

15:30

Calin Nistor a fost delegat procuror sef la DNA

Antena3 Antena3,
Calin Nistor a fost delegat procuror sef la DNA

Update:Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii l-a delegat peCalin Nistor in functia de procuror sef la DNA. Stirea initiala Sectia pentru procurori a Consiliului. continuă pe Antena3

Sectia pentru procurori a CSM decide joi delegarea la conducerea DNA a lui Calin Nistor

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) decide, joi, asupra delegarii in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a lui Calin Nistor, procuror sef adjunct in cadrul Directiei, potrivit Mediafax.

Calin Nistor, sef interimar al DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, joi, delegarea lui Calin Nistor la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, unde ocupa, in prezent, pozitia de procuror-sef adjunct, au precizat, pentru Agerpres, surse din CSM.

CSM a decis delegarea procurorului Calin Nistor la sefia DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, joi, delegarea lui Calin Nistor la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, unde ocupa, in prezent, pozitia de procuror-sef adjunct, informeaza Agerpres.

CSM a decis delegarea procurorului Calin Nistor la sefia DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, joi, delegarea lui Calin Nistor la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, unde ocupa, in prezent, pozitia de procuror-sef adjunct, au precizat, pentru AGERPRES , surse din CSM.

CSM discuta delegarea procurorului Calin Nistor la sefia DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii discuta, astazi, propunerea de delegare a lui Calin Nistor la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie, unde ocupa pozitia de procuror-sef adjunct.

CSM discuta delegarea procurorului Calin Nistor la sefia DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii discuta, joi, propunerea de delegare a lui Calin Nistor la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie, unde ocupa pozitia de procuror-sef.

VIDEO-Interviu cu Monica Macovei: A fost foarte bine ca oamenii au iesit n strada, a ridicat poporul romn la o cota extraordinara. Ce spune despre Kovesi, Daniel Morar si despre actualul sef DNA

Europarlamentarul Monica Macovei, membra a Comisiei de Libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European, care va audia candidatii pentru postul de procuror-sef european, a comentat, intr-un interviu acordat HotNews la Strasbourg, procedurile de numire a viitorului sef al Parchetului UE, precum si alte evolutii din justitie. Macovei crede ca presedintele Iohannis ar fi trebuit sa o sprijine mai mult pe Kovesi si spune ca Directia Nationala Anticoruptie DNA) continua investigatiile sub actuala conducere interimara a procurorului Nistor Calin. Fostul ministru al Justitiei mai crede ca protestele masive de la Bucuresti si din alte orase ale tarii, din 2017 si 2018 au ridicat poporul roman la o cota extraordinara in perceptia partenerilor Romaniei.

Ludovic Orban: Europarlamentarii liberali au fost mandatati sa sustina candidatura Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al Parchetului European

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, luni, ca europarlamentarii liberali au fost mandatati de Biroul Executiv al partidului sa sustina candidatura Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al.

Sebastian Ghita: 10 ani, Romania a fost cea mai furata tara din Europa si Kovesi era procuror-sef. Ea era pusa gardianul banilor si al dreptatii si tot ea spunea ca se fura mult (VIDEO)

Sebastian Ghita a sustinut, pentru B1 TV, ca Laura Codruta Kovesi minte atunci cand sustine ca i s-a deschis dosar pentru a fi impiedicata sa devina procuror-sef european. Fostul deputat afirma ca el a.

Coordonatoarea PPE din Comisia decidenta: CV-ul si determinarea Laurei-Codruta Kvesi o fac favorita la functia de procuror-sef european

Coordonatoarea Grupului Partidului Popular European din Comisia pentru libertati civile LIBE) a Parlamentului European, Roberta Metsola, a declarat, miercuri, la Strasbourg, ca Laura Codruta Kovesi este favorita la functia de procuror-sef al Parchetului European. Surse europene consultate de HotNews. ro au declarat ca Laura Kovesi si ceilalti doi candidati la functia de procuror-sef european vor fi audiati in comisia LIBE, pe 26 februarie, de la ora 15. 00, la Bruxelles.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )