Libnet.ro
UNICEF

09:30

Calin Peter Netzer este favorit la Premiile Gopo

Adevărul Adevărul,
Calin Peter Netzer este favorit la Premiile Gopo

Filmul Pozitia copilului de Calin Peter Netzer, castigator al Ursului de Aur la Berlin, are sansa sa ia, in seara aceasta, cele mai multe Premii Gopo. continuă pe Adevărul

Calin Peter Netzer, favorit la Premiile Gopo

Filmul Pozitia copilului de Calin Peter Netzer, castigator al Ursului de Aur la Berlin, are sansa sa ia, in seara aceasta, cele mai multe Premii Gopo.

Gopo 2014: Calin Peter Netzer, cel mai bun regizor.

Calin Peter Netzer a castigat premiul pentru cel mai bun regizor, pentru filmul Pozitia copilului, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, relateaza Mediafax. Citeste si: Luminita Gheorghiu, cea mai buna actrita in rol principal, la Gopo 2014 La gala Gopo 2014, Calin Peter Netzer a castigat si premiul pentru cel mai bun scenariu, alaturi de Razvan Radulescu, tot pentru filmul Pozitia copilului. Citeste si: Gopo 2014: Victor Rebengiuc, .

Pozitia copilului, cel mai bun film, la Gopo 2014.

Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a castigat premiul pentru cel mai bun film la cea de-a opta editie a galei Gopo, care a avut loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, relateaza Mediafax. Acesta a fost cel de-al noualea premiu Gopo primit la editia din acest an a evenimentului de filmul lui Calin Peter Netzer. Trofeul pentru cel mai bun film a fost primit de producatorul Ada Solomon si de actrita Luminita Gheorghiu, in absenta regizorului Calin Peter Netzer.

Pozitia copilului - premiul Gopo 2014 pentru cel mai bun film

Pelicula Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a castigat premiul pentru cel mai bun film la cea de-a opta editie a galei Gopo, care a avut loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti,.

FOTO Vedetele nominalizate la Premiile Gopo vor pasi pe un covor autentic oltenesc

Antoaneta Nadu, din orasul Bechet, a confectionat manual un covor rosu pentru vedetele care vor pasi in aceasta seara la Premiile Gopi.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )