Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pozitia copilului, cel mai bun film, la Gopo 2014.

România Liberă România Liberă,
Pozitia copilului, cel mai bun film, la Gopo 2014.

Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a castigat premiul pentru cel mai bun film la cea de-a opta editie a galei Gopo, care a avut loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, relateaza Mediafax. Acesta a fost cel de-al noualea premiu Gopo primit la editia din acest an a evenimentului de filmul lui Calin Peter Netzer. Trofeul pentru cel mai bun film a fost primit de producatorul Ada Solomon si de actrita Luminita Gheorghiu, in absenta regizorului Calin Peter Netzer. continuă pe România Liberă

Pozitia copilului - premiul Gopo 2014 pentru cel mai bun film

Pelicula Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a castigat premiul pentru cel mai bun film la cea de-a opta editie a galei Gopo, care a avut loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti,.

Gopo 2014: Calin Peter Netzer, cel mai bun regizor.

Calin Peter Netzer a castigat premiul pentru cel mai bun regizor, pentru filmul Pozitia copilului, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, relateaza Mediafax. Citeste si: Luminita Gheorghiu, cea mai buna actrita in rol principal, la Gopo 2014 La gala Gopo 2014, Calin Peter Netzer a castigat si premiul pentru cel mai bun scenariu, alaturi de Razvan Radulescu, tot pentru filmul Pozitia copilului. Citeste si: Gopo 2014: Victor Rebengiuc, .

Gopo 2014: Victor Rebengiuc, premiul pentru cel mai bun rol principal masculin.

Victor Rebengiuc a castigat premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, pentru cel din filmul Cainele japonez, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, relateaza Mediafax. Acesta este al doilea premiu Gopo din cariera lui Victor Rebengiuc. Citeste si: Premiile Gopo 2014: Radu Beligan a primit premiul pentru intreaga cariera La aceeasi categorie au mai fost nominalizati Adrian Titieni, pentru rolul din Domestic, Gheorghe .

Messi, cel mai bun marcator din istoria El Clasico

Prin cele trei goluri marcate, duminica seara, in derby-ul El Clasico, atacantul argentinian Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria confruntarilor cu Real Madrid.

Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria derbiurilor dintre FB Barcelona si Real Madrid, cu 21 de reusite

Argentinianul Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria derbiurilor dintre FC Barcelona si Real Madrid, ajungand la 21 de goluri inscrise. Messi a marcat in minutele 42, 65 penalti) si 84 penalt.

Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria derbiurilor dintre FC Barcelona si Real Madrid, cu 21 de reusite

Argentinianul Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria derbiurilor dintre FC Barcelona si Real Madrid, ajungand la 21 de goluri inscrise. Messi a marcat in minutele 42, 65 penalti) si 84 penalt.

Real Madrid - FC Barcelona 3-4. Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria El Clasico, cu 21 de reusite

Argentinianul Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria derbiurilor dintre FC Barcelona si Real Madrid, ajungand la 21 de goluri inscrise. Messi a marcat in ultimul El Clasico de duminica in.

Leo Messi, omul recordurilor. Decarul Barcelonei a devenit cel mai bun marcator din istoria El Clasico

La finalul partidei de pe Santiago Bernabeu, castigata de Barcelona cu 4-3, Leo Messi a fost nestemata catalanilor care a stralucit impotriva lui Real Madrid. Argentinianul a devenit cel mai bun marcator din istoria clasicului Spaniei, fiind un specialist al golurilor inscrise impotriva marii rivale a Barcei.

Gopo 2014: Radu Beligan a primit premiul pentru intreaga cariera.

Radu Beligan, maestru al teatrului si filmului romanesc, a primit premiul pentru intreaga cariera la cea de-a opta editie a galei Gopo, care se desfasoara luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, relateaza Mediafax. Distinctia i-a fost inmanata lui Radu Beligan de actorul Marius Manole. Citeste si: Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului Dupa cum bine stiti am implinit de curand 95 de ani, o varsta la care - daca o apuca - oamenii .

Luminita Gheorghiu, cea mai buna actrita in rol principal, la Gopo 2014.

Luminita Gheorghiu a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, pentru partitura din Pozitia copilului, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti. Acesta este cel de-al doilea premiu Gopo din cariera Luminitei Gheorghiu, aflata la a doua nominalizare. Citeste si: Premiile Gopo 2014: Radu Beligan a primit premiul pentru intreaga cariera Anul acesta, pentru acelasi premiu au mai fost nominalizate Diana Avramut, pentru .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )