Libnet.ro
UNICEF

08:00

Calin Popescu Tariceanu, adevarul despre motivul real pentru care nu a mai candidat la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, adevarul despre motivul real pentru care nu a mai candidat la prezidentiale

Calin Popescu Tariceanu a explicat la Gold Fm motivul real pentru care nu a mai candidat la alegerile prezidentiale. Eu am fost nevoit sa-mi fac o serie de analize extrem realiste. in momentul in. continuă pe Antena3

Andreea Balan a recunoscut ce relatie are, de fapt, cu tatal ei! Motivul real pentru care Sandel Balan a venit la nunta

Semn ca sangele apa nu se face, Sandel si Andreea Balan au ingropat de tot securea razboiului si au revenit la relatii normale. Tatal artistei continua sa-i trimita mesaje cu idei care ar putea sa o ajute in cariera. Care este cu adevarat relatia dintre cei doi, din perspectiva vedetei? Blondina a vorbit pe larg, .

Mircea Diaconu si-a depus candidatura la BEC. Cum a explicat absenta lui Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta

Candidatul independent Mircea Diaconu si-a depus, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale, el afirmand la sediul Biroului Electoral Central ca apelul sau catre cei care mai cred in romanism este de.

Sunt 238 de semnaturi pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Tariceanu a facut anuntul

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat marti ca pentru motiunea de cenzura au semnat pana in prezent 238 de parlamentari, dintre care 20 sunt din partea ALDE. in momentul acesta, din.

Surse: Motiunea de cenzura intra pe ultima suta de metri. Va fi depusa luni la Parlament. Orban: Estimez 18-19 voturi de la ALDE

Liderul PNL Ludovic Orban le-a transmis liberalilor ca motiunea de cenzura va fi depusa luni, 30 septembrie. Calin Popescu Tariceanu i-a primis 22 de voturi de la ALDE, insa Orban se bazeaza pe 18-19, sustin surse din conducerea PNL pentru Adevarul. Fara voturile ALDE, motiunea nu trece.

Daniel Zamfir vrea sa se afilieaze grupului PSD si se gandeste la formarea unui nou partid cu disidentii din ALDE

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a declarat luni ca probabil se va afilia grupului PSD, in contextul in care grupul partidului din care face parte se desfiinteaza. Acesta a mai adaugat ca nu exclude posibilitatea sa formeze un nou partid cu disidentii din ALDE si i-a transmis lui Calin Popescu Tariceanu sa rupa alianta cu Pro Romania.

Formula 1: Motivul incredibil pentru care Kevin Magnussen a pierdut patru secunde pe tur la Singapore

Danezul Kevin Magnussen de la Haas a ratat posibilitatea de a se lupta pentru puncte la Singapore din cauza unei pungi de plastic, probabil un ambalaj de sandvis, care s-a prins de aripa fata a monopostului sau, informeaza motorsport. com.

Simona Halep a spus adevarul despre cum a reluat colaborarea cu Darren Cahill

Simona Halep a povestit acum despre cum s-a stabili reluarea acestui parteneriat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )