Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu afla pe 22 mai prima sentinta in dosar! DNA cere trei ani de inchisoare cu executare pentru seful Senatului

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu afla pe 22 mai prima sentinta in dosar! DNA cere trei ani de inchisoare cu executare pentru seful Senatului

DNA cere trei ani de inchisoare cu executare pentru al doilea om in stat. Presedintele Senatului este aproape de prima sentinta. Instanta a acceptat sa ii schimbe lui Calin Popescu Tariceanu incadrarea. continuă pe Antena3

UPDATE: Judecatorii vor transa soarta lui Tariceanu pe 22 mai. Procurorii DNA au cerut condamnarea la trei ani de nchisoare pentru marturie mincinoasa

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au ramas in pronuntare in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, urmand ca sentinta sa fie anuntata pe 22 mai. Procurorii DNA au cerut ca presedintele Senatului sa fie condamnat la trei ani de inchisoare cu executare. Tariceanu a refuzat sa faca orice fel de declaratii.

Zi decisiva pentru Calin Popescu Tariceanu! DNA cere trei ani de inchisoare cu executare pentru seful Senatului

DNA cere trei ani de inchisoare cu executare pentru al doilea om in stat. Presedintele Senatului este aproape de prima sentinta. Instanta a acceptat sa ii schimbe lui Calin Popescu Tariceanu incadrarea.

UPDATE: Judecatorii vor transa soarta lui Tariceanu pe 22 mai. DNA a cerut condamnarea la 3 ani de nchisoare pentru marturie mincinoasa. Seful Senatului: Este o mistificare

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au ramas in pronuntare in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, urmand ca sentinta sa fie anuntata pe 22 mai. Procurorii DNA au cerut ca presedintele Senatului sa fie condamnat la trei ani de inchisoare cu executare. Acesta a sustinut in fata judecatorilor ca acuzatiile ce i se aduc se bazeaza pe mistificari.

Trei ani de inchisoare pentru Calin Popescu-Tariceanu

Procurorii DNA au cerut, astazi, la Instanta suprema, o pedeapsa de trei de inchisoare pentru presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in dosarul in care acesta este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea infractorului.

Ultimul termen in dosarul in care Calin Popescu Tariceanu este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea infractorului

Astazi la Curtea Suprema are loc ultimul termen in procesul in care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu este acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de marturie mincinoasa si favorizarea infractorului.

CCJ: Posibil ultim termen n dosarul lui Calin Popescu-Tariceanu

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iau in discutie marti un nou termen in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, informeaza Agerpres.

Ultimul termen pentru Calin Popescu-Tariceanu n dosarul n care este judecat pentru marturie mincinoasa

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iau in discutie marti ultimul termen in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, informeaza Agerpres.

UPDATE: Ultimul termen pentru Calin Popescu-Tariceanu n dosarul n care este judecat pentru marturie mincinoasa. Procurorii DNA cer condamnarea la trei ani de nchisoare

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iau in discutie marti ultimul termen in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, informeaza Agerpres. Procurorii DNA au cerut ca presedintele Senatului sa fie condamnat la trei ani de inchisoare cu executare.

Ultimul termen in dosarul lui Calin Popescu Tariceanu: Procurorii cer trei ani de inchisoare cu executare pentru seful Senatului (VIDEO)

UPDATE: Magistratii au ramas in pronuntare in acest dosar, decizia urmand a fi anuntata pe 22 mai. Adunity_78338 Dezvaluiri din sala de judecata a Curtii Supreme, acolo unde Calin Popescu.

Dosarul in care Tariceanu este acuzat de marturie mincinoasa.Procurorii DNA cer o pedeapsa de trei ani cu executare

Astazi la Curtea Suprema are loc ultimul termen in procesul in care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu este acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de marturie mincinoasa si favorizarea infractorului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )