Libnet.ro
UNICEF

09:30

Trei ani de inchisoare pentru Calin Popescu-Tariceanu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trei ani de inchisoare pentru Calin Popescu-Tariceanu

Procurorii DNA au cerut, astazi, la Instanta suprema, o pedeapsa de trei de inchisoare pentru presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in dosarul in care acesta este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea infractorului. continuă pe Ziarul Bursa

Soferul care a accidentat mortal un politist in comuna Cosnita, condamnat la trei ani de inchisoare

Soferul care acum trei luni a accidentat mortal un politist la Cosnita a fost condamnat la trei ani de inchisoare, cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de patru ani. De asemenea, acesta a fost obligat sa achite succesorului partii vatamate un prejudiciumoral in marime de 200. 000 lei.

Calin Popescu Tariceanu afla pe 22 mai prima sentinta in dosar! DNA cere trei ani de inchisoare cu executare pentru seful Senatului

DNA cere trei ani de inchisoare cu executare pentru al doilea om in stat. Presedintele Senatului este aproape de prima sentinta. Instanta a acceptat sa ii schimbe lui Calin Popescu Tariceanu incadrarea.

Zi decisiva pentru Calin Popescu Tariceanu! DNA cere trei ani de inchisoare cu executare pentru seful Senatului

DNA cere trei ani de inchisoare cu executare pentru al doilea om in stat. Presedintele Senatului este aproape de prima sentinta. Instanta a acceptat sa ii schimbe lui Calin Popescu Tariceanu incadrarea.

Cum se apara Tariceanu dupa de DNA a cerut trei ani de inchisoare cu executare: Interceptarile pe siguranta nationala nu pot fi considerate mijloc de proba

Avocatul lui Calin Popescu-Tariceanu a reactionat, marti, dupa ce procurorul DNA a cerut, la ultimul termen al dosarului in care seful Senatului e acuzat de marturie mincinoasa, o pedeapsa de trei ani de.

Ultimul termen in dosarul lui Calin Popescu Tariceanu: Procurorii cer trei ani de inchisoare cu executare pentru seful Senatului (VIDEO)

UPDATE: Magistratii au ramas in pronuntare in acest dosar, decizia urmand a fi anuntata pe 22 mai. Adunity_78338 Dezvaluiri din sala de judecata a Curtii Supreme, acolo unde Calin Popescu.

DNA cere 3 ani de inchisoare pentru Tariceanu, pentru ca a mintit sub juramant. Acesta se apara si spune ca a fost sincer

Pledoariile finale in procesul in care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului au fost prezentate, marti, la Inalta Curte, scrie Ziare. com .

UPDATE: Judecatorii vor transa soarta lui Tariceanu pe 22 mai. Procurorii DNA au cerut condamnarea la trei ani de nchisoare pentru marturie mincinoasa

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au ramas in pronuntare in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, urmand ca sentinta sa fie anuntata pe 22 mai. Procurorii DNA au cerut ca presedintele Senatului sa fie condamnat la trei ani de inchisoare cu executare. Tariceanu a refuzat sa faca orice fel de declaratii.

Sentinta definitiva: A fost condamnat la inchisoare pentru coruptie! Decizia a fost anuntata marti

Fostul secretar general al Partidului Comunist in provincia chineza Chongqing, considerat drept un potential succesor al presedintelui Xi Jinping a fost condamnat marti la inchisoare pe viata, informeaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )