Libnet.ro
UNICEF

19:30

Calin Popescu Tariceanu, anunt de ultima ora despre referendum: ALDE nu se va implica in campanie

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, anunt de ultima ora despre referendum: ALDE nu se va implica in campanie

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a avut un punct de vedere vizavi de referendumul pentru redefinirea familiei. ALDE nu se va implica in campania pentru referendum. Vom recomanda votantilor sa. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, intalnire de ultima ora

E fierbere mare in coalitia de guvernare. Calin Popescu Tariceanu a mers miercuri seara in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, dupa ce in urma cu cateva ore a facut anunturi.

Daniel Dragomir, dezvaluire-soc: Calin Popescu Tariceanu a fost interceptat pe mandate de siguranta nationala la solicitarea SRI

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a venit cu noi precizari despre spionarea lui Calin Popescu Tariceanu, pe atunci premier si vicepresedinte CSAT. in luna decembrie 2017, am facut o conferinta de presa.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa liderului PPE care a criticat Romania din cauza coruptiei: Manfred Weber e un ipocrit

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, l-a acuzat de ipocrizie pe liderul popularilor europeni din Parlamentul European, precizand ca in urma cu trei luni acesta a mers la Budapesta unde s-a afisat alaturi de.

Calin Popescu Tariceanu: in Romania nu exista nici un caz de mare coruptie. in Olanda, care ne da sfaturi, o banca a fost amendata cu 900 milioane de euro pentru spalare de bani (VIDEO)

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat miercuri ca in Romania nu exista cazuri de mare coruptie, precizand ca statele care critica tara noastra din cauza acestu fenomen nu pot fi date drept.

Microfoane in casa lui Calin Popescu Tariceanu, timp de sapte ani

Dezvaluiri bomba in dosarul lui Calin Popescu Tariceanu. in casa actualului presedinte al Senatului au fost plantate microfoane, iar timp de sapte ani, acesta a fost urmarit pas cu pas de DNA. Anuntul soc.

ALDE nu se va implica in campania pentru referendum

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca ALDE nu se va implica in campania pentru referendumul privind redefinirea familiei, precizand ca le va recomanda simpatizantilor sa voteze conform propriei constiinte.

Ministrul Muncii, DETALII de ULTIMA ORA despre Legea pensiilor. Cand vor putea iesi romanii la PENSIE

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a venit cu detalii despre noua lege a pensiilor. Oficialul guvernamental a vorbit despre principiile actului normativ, precizand ca, in noua lege, romanii trebuie sa aiba.

Dragnea, intalnire de ultima ora cu Tariceanu

E fierbere mare in coalitia de guvernare. Calin Popescu Tariceanu a mers miercuri seara in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, dupa ce in urma cu cateva ore a facut anunturi.

Tariceanu face dezvaluiri despre filaje: Am fost ascultat din 2008, an de an

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat ca el si familia sa au fost ascultati inca din anul 2008. Tariceanu sustine ca a cerut Parchetului interceptarile realizate in cazul sau si i.

Clotilde Armand il contrazice pe seful Senatului aratandu-i indicii internationali privind coruptia din Romania: Poate vede si domnul Tariceanu!

Clotilde Armand USR) reactioneaza extrem de dur dupa ce presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a sustinut miercuri ca in Romania nu exista cazuri de mare coruptie. Calin Popescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )