Libnet.ro
UNICEF

05:00

Calin Popescu Tariceanu ataca Guvernul Orban: Politizarea institutiilor publice de catre Guvernul PNL nu se mai opreste!

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu ataca Guvernul Orban: Politizarea institutiilor publice de catre Guvernul PNL nu se mai opreste!

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a rabufnit la adresa Guvernului Orban, intr-o postare pe Facebook, dupa ce directorul Laserului de la Magurele, cercetatorul Nicolae Zamfir a fost schimbat din functie fara nicio explicatie, iar in locul sau a fost numit chiar cel care il contesta la conducerea institutului. continuă pe Antena3

Guvernul Orban, top minciuni si balbe. Procese colective pentru pensii si salarii

Impartirea banilor facuta vineri seara de Guvernul Orban continua sa produca valuri. Asta pentru ca inca sunt dezbateri daca in momentul de fata asistam la un val de minciuni menite sa acopere situatia economica dezastruasa sau daca sunt lacuni mari de cunostinte in randul membrilor cabinetului Orban.

Guvernul Orban a aprobatcresterea plafonului de garantii pentru programul IMM Invest la 20 de miliarde de lei

Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului, a anuntat ca Guvernul Orban a aprobat, in sedinta de vineri,cresterea plafonului de garantii pentru programul IMM Invest de la 15 miliarde de lei, la 20 de.

Marcel Vela: Guvernul Orban, primul care a acordat prioritate MAI. Politia are acum dotarile necesare. Am marit capacitatea de a face teste de integritate (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri, ca Guvernul Orban este primul guvern care a acordat prioritate acestui minister si care s-a ingrijit ca Politia sa aiba dotarile necesare, dupa atatia ani.

Scenariul negru pentru guvernul Orban. Nu poate guverna ignorand puterea legislativa, dominata de PSD

Aceasta este eroarea fundamentala a guvernului Orban sprijinit de presedintele Iohannis. A ignorat, demonizat parlamentul, dominat de PSD. Presedintele a afirmat ca parlamentul a oferit un spectacol sinistru, jalnic. Iar acum suntem intr-o fundatura din care nu se stie cum vom iesi, si cu ce sacrificii. Pandemia a complicat si mai mult acest scenariu, datele economice sunt teribil de ingrijoratoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )