Libnet.ro
UNICEF

18:31

Calin Popescu Tariceanu: Cea mai importanta resursa a Romaniei este cea umana

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: Cea mai importanta resursa a Romaniei este cea umana

Calin Popescu Tariceanu considera ca cel mai important potential al Romaniei este resursa umana. Invitat la emisiunea Secvential, fostul premier a declarat ca Romania va avansa enorm, in cazul in care. continuă pe Antena3

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, in Baia Mare. intalniri cu greco-catolicii si ortodocsii

Candidatul PSD-UNPR-PC la presedintia Romaniei, Victor Viorel Ponta, alaturi de cel caruia i s-a propus functia de premier daca primul castiga alegerile, Calin Popescu Tariceanu se afla in Baia Mare. Cei doi aveau programta initial o intalnire cu reprezentantii Bisericii Ortodoxe, insa ulterior a fost anuntata o intalnire si cu greco-catolicii.

UPDATE Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, in Baia Mare. intalniri cu greco-catolicii si ortodocsii. Ponta a fost huiduit

Candidatul PSD-UNPR-PC la presedintia Romaniei, Victor Viorel Ponta, alaturi de cel caruia i s-a propus functia de premier daca primul castiga alegerile, Calin Popescu Tariceanu se afla in Baia Mare. Cei doi aveau programta initial o intalnire cu reprezentantii Bisericii Ortodoxe, insa ulterior a fost anuntata o intalnire si cu greco-catolicii.

Perchezitii DIICOT la cea mai importanta retea de prostituate de lux din vestul tarii. Politistii si procurorii au descins in mai multe pensiuni si hoteluri din Timisoara

Perchezitii de amploare la Timisoara, la cea mai importanta retea de prostituate de lux din vestul tarii. Procurorii de la DIICOT si politistii de la Crima Organizata au descins, joi dimineata, la mai multe.

Politic Show: Calin Popescu Tariceanu a confirmat ca va aparea pe bannere electorale alaturi de Victor Ponta; Liviu Dragnea: Presedintele PSD nu va fi rodul unor combinatii, ci ales prin vot direct; CC judeca, joi, alte noua contestatii privind alegerile

Ce nu spune propaganda PSD despre guvernarea Tariceanu. Deficit bugetar mare, numar-record de angajari la stat, crestere economica bazata. Ponta: Agresivitatea celor de la PPE la adresa Romaniei trebuie redusa. Candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC la functia suprema in stat.

Cea mai scumpa casa din SUA, scoasa la vanzare

Cea mai scumpa casa din Statele Unite a fost scoasa la vanzare. Imobilul costa 195 de milioane de dolari, are 12 dormitoare si 23 de bai. Suprafata construita este aproape 5 mii de metri patrati si.

FOTO+ VIDEO Un politist din Arges care a salvat doua femei de la moarte a primit cea mai inalta distinctie a MAI

Vlad Florian Alexandru, politistul care la sfarsitul lunii trecute s-a aruncat in flacari pentru a salva doua femei, a primit cea mai inalta distinctie a Ministerului de Interne, Placheta de Onoare a MAI.

FOTO La Arad s-a deschis cea mai mare zona de entertainment dintr-un centru comercial

In Galleria Arad a fost deschisa cea mai mare zona de entertainment din regiune. Mai exact, investitia GTC Romania in amenajarea zonei de entertainment din Galleria Arad s-a ridicat la un milion de euro.

Portret de viitor, posibil, premier: Calin Popescu Tariceanu

Dupa ce George Maior si Florin Georgescu au declinat, mai direct sau mai elegant, oferta pentru functia de premier avansata de Victor Ponta, Tariceanu a ramas cam singur pe lista scurta a lui Ponta. Cum e sacul, asa si petecul. Cei doi se aseamana in multe privinte, asa ca n-ar fi exclus sa formeze, in cazul in care Ponta ar castiga presedintia, un tandem exploziv la conducerea Romaniei.

Portret de viitor, posibil, premier: Calin Popescu Tariceanu, omul de care are nevoie Ponta pentru a iluziona alegatorii

Dupa ce George Maior si Florin Georgescu au declinat, mai direct sau mai elegant, oferta pentru functia de premier avansata de Victor Ponta, Tariceanu a ramas cam singur pe lista scurta a lui Ponta. Cum e sacul, asa si petecul. Cei doi se aseamana in multe privinte, asa ca n-ar fi exclus sa formeze, in cazul in care Ponta ar castiga presedintia, un tandem exploziv la conducerea Romaniei, scrie profesorul Stefan Vlaston pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Razboiul bucatelor, cea mai frumoasa piesa de teatru pentru copii, se joaca si la Calarasi

Unul dintre cele mai frumoase spectacole de teatru pentru copii ajunge, pe 14 noiembrie, la Calarasi. Micutii sunt asteptati la sala Barbu Stirbei, intr-o aventura de neuitat in Razboiul bucatelor, adaptare dupa piesa Sarea in bucate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2577 seconds )