Libnet.ro
UNICEF

14:00

Calin Popescu Tariceanu, declaratii dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: ALDE sustine reforma justitiei

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, declaratii dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: ALDE sustine reforma justitiei

UPDATE Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu delegatia ALDE pentru stabilirea directiilor de actiune necesare punerii in aplicare a referendumului national din 26 mais-au. continuă pe Antena3

Digi 24: Gestul urat facut de Calin Popescu Tariceanu la Cotroceni. Cum l-a sfidat pe Klaus Iohannis

Echipa lui Calin Popescu Tariceanu, prezenta, miercuri, la consultarile cu Presedintele Klaus Iohannis, a reusit sa produca rumoare la Palatul Cotroceni.

Calin Popescu Tariceanu va conduce delegatia ALDE la consultarile de la Cotroceni

Calin Popescu Tariceanu va conduce delegatia ALDE care va participa miercuri la consultarile de la Cotroceni convocate de presedintele Klaus Iohannis pentru transpunerea in legislatie a referendumului pe justitie din 26 mai.

CALIN POPESCU-TARICEANU: Pactul propus de Iohannis, o alta smecherie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca pactul propus de seful statului reprezinta o noua smecherie, un demers nepotrivit, prin care acesta ar vrea sa isi adauge o sansa in plus pentru realegere.

Calin Popescu Tariceanu se apara in fata senatorilor: Se constata ca sesizarea are lacune in privinta credibilitatii demersului

Dezbaterea cererii DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul presedintelui Camerei superioare a Parlamentului, Calin Popescu-Tariceanu, a inceput luni, in plenul Senatului. Tariceanu.

Senatul a respins ridicarea imunitatii lui Calin Popescu Tariceanu

Plenul Senatului a respins, astazi, ridicarea imunitatii presedintelui acestui for legislativ, Calin Popescu Tariceanu, prin vot secret, exprimat cu bile.

Ludovic Orban, declaratii dupa consultarile cu Iohannis: PNL va sustine toate initiativele de revizuire aConstitutiei

Liberalii au intrat, in urma cu o ora,la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis pe tema revizuirii Constitutiei dupareferendum. PNL este primul partid invitat la discutiile de la Cotroceni.

Reactia lui Iohannis dupa ce Senatul a respins ridicarea imunitatii lui Tariceanu

Presedintele Klaus Iohannis considera ca votul dat luni, in Senat, cu privire la cererea de incuviintare a urmarii penale in cazul lui Calin Popescu Tariceanu, reprezinta un act de crasa sfidare a.

Tariceanu respinge acordul national propus de presedinte: Iohannis doar a semanat dezbinare! Referendumul nu a fost despre orientarea proeuropeana a Romaniei

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca ALDE nu va semna Pactul Politic pentru o Romanie Europeana, adica acordul national propus de presedintele Klaus Iohannis tuturor partidelor pentru anularea tuturor.

KLAUS IOHANNIS: PSD si ALDE obstructioneaza justitia

Presedintele Klaus Iohannis considera ca votul dat luni, in Senat, cu privire la cererea de incuviintare a urmarii penale in cazul presedintelui Senatului reprezinta un act de crasa sfidare a romanilor care si-au exprimat votul la referendum, punctand ca PSD si ALDE continua sa obstructioneze Justitia, facand scut in jurul lui Calin Popescu-Tariceanu pentru a-l scapa de urmarirea penala.

Tariceanu: Referendumul pentru revizuirea Constitutiei va fi organizat, cel mai probabil, in luna august

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca referendumul pentru revizuirea Constitutiei va fi organizat, probabil, in august, asta daca Parlamentul va elabora propunerile de modificare pana la finalul lunii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )