Libnet.ro
UNICEF

17:30

Digi 24: Gestul urat facut de Calin Popescu Tariceanu la Cotroceni. Cum l-a sfidat pe Klaus Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Gestul urat facut de Calin Popescu Tariceanu la Cotroceni. Cum l-a sfidat pe Klaus Iohannis

Echipa lui Calin Popescu Tariceanu, prezenta, miercuri, la consultarile cu Presedintele Klaus Iohannis, a reusit sa produca rumoare la Palatul Cotroceni. continuă pe Hotnews

CALIN POPESCU-TARICEANU: Pactul propus de Iohannis, o alta smecherie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca pactul propus de seful statului reprezinta o noua smecherie, un demers nepotrivit, prin care acesta ar vrea sa isi adauge o sansa in plus pentru realegere.

Calin Popescu Tariceanu se apara in fata senatorilor: Se constata ca sesizarea are lacune in privinta credibilitatii demersului

Dezbaterea cererii DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul presedintelui Camerei superioare a Parlamentului, Calin Popescu-Tariceanu, a inceput luni, in plenul Senatului. Tariceanu.

Calin Popescu Tariceanu va conduce delegatia ALDE la consultarile de la Cotroceni

Calin Popescu Tariceanu va conduce delegatia ALDE care va participa miercuri la consultarile de la Cotroceni convocate de presedintele Klaus Iohannis pentru transpunerea in legislatie a referendumului pe justitie din 26 mai.

Senatul a respins ridicarea imunitatii lui Calin Popescu Tariceanu

Plenul Senatului a respins, astazi, ridicarea imunitatii presedintelui acestui for legislativ, Calin Popescu Tariceanu, prin vot secret, exprimat cu bile.

Senatorii s-au facut scut in jurul lui Tariceanu. Liderul ALDE scapa de urmarirea penala

Calin Popescu Tariceanu a scapat de urmarirea penala, pe modelul lui Varujan Vosganian. Si al altora. Liderul ALDE a fost salvat de colegi, care au votat impotriva cererii DNA de incepere a urmaririi.

Digi Sport: Reactia lui Roger Federer cand a aflat de gestul urat facut de Serena Williams, la Roland Garros

Roger Federer, invingator la Roland Garros in 2009 si lider absolut in privinta turneelor de Grand Slam castigate, a luat atitudine in legatura cu incidentul in urma caruia Dominic Thiem si-a iesit din fire. Serena Williams l-a fortat pe austriac sa isi intrerupa conferinta de presa, nedorind sa mai astepte.

Tariceanu, gafa in Senat: in cei aproape 30 de ani de cand sunt in politica, nu am facut niciodata vreo fapta legala

Calin Popescu Tariceanu a tinut un discurs in fata colegilor senatori, pe care a incercat sa-i convinga sa voteze impotriva socitarii DNA de incepere a urmaririi penale in cazul sau. Nu s-a remarcat prin.

Tariceanu: Referendumul pentru revizuirea Constitutiei va fi organizat, cel mai probabil, in luna august

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca referendumul pentru revizuirea Constitutiei va fi organizat, probabil, in august, asta daca Parlamentul va elabora propunerile de modificare pana la finalul lunii.

Tariceanu respinge acordul national propus de presedinte: Iohannis doar a semanat dezbinare! Referendumul nu a fost despre orientarea proeuropeana a Romaniei

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca ALDE nu va semna Pactul Politic pentru o Romanie Europeana, adica acordul national propus de presedintele Klaus Iohannis tuturor partidelor pentru anularea tuturor.

Ludovic Orban, despre votul din Senat in cazul lui Tariceanu: O dovada de nerusinare! PSD si ALDE nu au inteles ca nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca votul din Senat in cazul lui Calin Popescu Tariceanu este o dovada de nerusinare si un act de sfidare fata de romani, care au votat la referendum contra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )