Libnet.ro
UNICEF

19:15

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatul comun PSD-ALDE la alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Calin Popescu Tariceanu, despre candidatul comun PSD-ALDE la alegerile prezidentiale

Calin Popescu Tariceanu, presedintele formatiunii ALDE, sustine ca va exista o discutie in coalitia de guvernare, la inceputul celui de-al doilea trimestru al acestui an, pentru a decide asupra unui candidat comun la alegerile prezidentiale. continuă pe Adevărul

Calin Popescu Tariceanu, anunt despre candidatul la alegerile prezidentiale. Cand va fi luata decizia

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca va exista o discutie cu PSD pentru un candidat comun la alegerile prezidentiale in al doilea trimestru al anului 2019. Tariceanu le transmite celor de la PS.

Cat de bun presedinte al Romaniei ar fi Capricornul liberal Calin Popescu Tariceanu

Nascut la 14 ianuarie 1952, Calin Popescu Tariceanu are ca semn zodiacal Capricornul. Guvernat de inteleptul Saturn, Capricornul este semn cardinal, cu spirit intreprinzator si caracter introvertit.

Tariceanu, despre refuzul revocarii lui Augustin Lazar: Probabil va trebui facuta o noua sesizare la CCR

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat duminica seara, la Romania TV, ca probabil va trebui facuta o noua sesizare la Curtea Constitutionala, din cauza refuzului presedintelui Klaus Iohannis de a il revoca pe procurorul general Augustin Lazar.

Ludovic Orban, scrisoare deschisa catre Dragnea si Tariceanu: Va somez sa prezentati urgent proiectul de buget pentru 2019

Presedintele PNL Ludovic Orban a transmis o scrisoare catre liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, in care le cere acestora sa prezinte public proiectul de buget pentru 2019 si sa convoace o sesiune extraordinara a parlamentului pentru adoptarea bugetului, din 14 ianuarie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )