Libnet.ro
UNICEF

16:45

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatul la prezidentiale: Doresc ca Liviu Dragnea sa fie si sa ramana liber; dupa europarlamentare, decidem cum procedam

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Calin Popescu Tariceanu, despre candidatul la prezidentiale: Doresc ca Liviu Dragnea sa fie si sa ramana liber; dupa europarlamentare, decidem cum procedam

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, sambata, ca dupa alegerile europarlamentare se va stabili in coalitie modul in care se va merge la prezidentiale, el afirmand ca isi doreste ca liderul PSD Liviu Dragnea 039;039;sa fie si sa ramana liber039;039;. continuă pe Wall-Street Ro

Calin Popescu Tariceanu: imi doresc ca Liviu Dragnea sa fie si sa ramana liber

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Iasi, ca isi doreste ca Liviu Dragnea sa ramana un om liber. intrebat, in cadrul unei conferinte de presa daca PSD-ALDE vor avea.

Tariceanu, despre alegerile prezidentiale: Sunt pregatit sa imi asum candidatura

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, ca e pregatit sa isi asume candidatura la alegerile prezidentiale, dupa ce o sa vada datele din sondaje. El a afirmat ca a discutat in cadrul coalitiei si anuntul despre o eventuala candidatura il va face dupa europarlamentare, relateaza Mediafax.

Calin Popescu-Tariceanu, intrevedere cu senatorul republican pentru Texas

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, aflat intr-o vizita la Washington, a avut o intrevedere cu Ted Cruz, senator republican pentru statul Texas, fost candidat la alegerile prezidentiale din 2016, prilej cu care demnitarul roman a pledat pentru necesitatea dinamizarii contactelor bilaterale intre forurile legislative.

Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit cu vicepresedintele SUA: Seful Senatului l-a invitat in Romania pe Mike Pence

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, s-a intalnit, marti, la Washington, cu vicepresedintele SUA, Mike Pence. Cu aceasta ocazie, Tariceanu l-a invitat pe liderul american sa viziteze Romania,.

Andrei Ursu respinge scuzele lui Calin Popescu Tariceanu: incearca sa-si asocieze numele patat de coruptie cu cel al tatalui meu

Andrei Ursu, fiul dizidentului Gheorghe Ursu, ucis de Securitate in noiembrie 1985, revine cu o replica pentru presedintele ALDE, dupa ce Calin Popescu Tariceanu a prezentat scuze si a recunoscut ca l-a confundat, studentul la care a facut referire intr-o emisiune la Digi24 fiind o alta persoana. Ursu il acuza pe Tariceanu ca incearca sa isi asocieze abuziv numele patat in dosare de coruptie cu cel al unui dizident ucis de Securitate.

Calin Popescu Tariceanu: Nu era nevoie de o chemare la Cotroceni, de o consultare. Scopul presedintelui este diferit de cel anuntat

Liderul Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca presedintele Klaus Iohannis nu chemat partidele la consulatare fiindca acest lucru ar fi insemnat sa le intrebe ce parere au. Tariceanu a mai spus.

Calin Popescu Tariceanu, HUIDUIT la Iasi. Mincinosule, Tradatorule, Hotule! (VIDEO)

Presedinele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost huiduit sambata la Iasi, in fata Teatrului National, unde urma sa participe la o actiune de partid, relateaza stiripersurse. ro. Protestatarii adunati la.

Calin Popescu Tariceanu, huiduit la Iasi: Tradatorule, hotule!

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a fost huiduit sambata la Iasi, in fata Teatrului National, unde urma sa participe la o actiune de partid, mai multe persoane strigand Mincinosule,Tradatorule si Hotule.

Calin Popescu Tariceanu, huiduit la Iasi

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost huiduit astazi, la Iasi, in fata Teatrului National, unde urma sa participe la o actiune de partid, mai multe persoane strigand Mincinosule,Tradatorule si Hotule.

Fiul disidentului Gheorghe Ursu distruge fabulatiile lui Calin Popescu Tariceanu: Omanevra politicianista dezgustatoare

Andrei Ursu, fiul disidentului anticommunist Gheorghe Ursu, neaga vehement declaratiile lui Calin Popescu Tariceanu potrivit carora i-a fost student si i-a marturisit ca se teme ca el insusi este in pericol. Andrei Ursu il acuza pe liderul ALDE ca dezinformeaza cu scopul de a castiga credibilitate si catalogheaza totul drept o manevra politicianista dezgustatoare.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )