Libnet.ro
UNICEF

15:45

Calin Popescu Tariceanu, despre plecarile din ALDE: Nu tin pe nimeni cu forta

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, despre plecarile din ALDE: Nu tin pe nimeni cu forta

Calin Popescu Tariceanu a afirmat in contextul plecarii mai multor parlamentari din partid, ca nu tine cu forta pe nimeni, adaugand ca mutarile au loc in incercarea cu ardoare a alesilor de a mai prinde un mandat in Parlament. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, despre plecarea lui Gerea din ALDE: Am gresit grav atunci cand l-a promovat!

Calin Popescu Tariceanu a marturisit ca a fost o greseala atunci cand l-a promovat si sustinut pe Andrei Gerea, adaugand ca a inghitit multe de la colegii de coalitie si cei din partid care ii reprosau sustinerea pentru fostul lider ALDE Bucuresti.

Calin Popescu Tariceanu, despre numirile procurorilor-sefi: Iohannis foloseste unitate de masura diferita

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis pentru numirea procurorilor-sefi si spune ca foloseste unitate de masura diferita.

Calin Popescu Tariceanu: Drumul spre anticipate se ingusteaza foarte mult

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca drumul spre anticipate se ingusteaza foarte mult, in conditiile in care Ordonanta de Urgenta privind organizarea alegerilor anticipate a fost.

Calin Popescu Tariceanu, despre plecarea lui Gerea din ALDE: Am gresit grav atunci cand l-am promovat!

Calin Popescu Tariceanu a marturisit ca a fost o greseala atunci cand l-a promovat si sustinut pe Andrei Gerea, adaugand ca a inghitit multe de la colegii de coalitie si cei din partid care ii reprosau sustinerea pentru fostul lider ALDE Bucuresti.

Demisii in lant din ALDE. Deputat: Minim 12 parlamentari vor pleca in maxim zece zile

Florica Ica Calota, deputat si presedinte al ALDE Teleorman, a declarat ca intre 12 si 16 parlamentari ai formatiunii vor parasi partidul in maxim zece zile. Anuntul a fost facut in contextul in care.

Tariceanu, dupa ce parlamentarii ALDE au plecat pe capete: Nu tin pe nimeni cu forta. Si de la Pro Romania au plecat si nu s-a intamplat nimic

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a comentat vineri situatia din interiorul partidului sau, in contextul in care numerosi membri au pelcat catre alte formatiuni. Tariceanu a subliniat ca nu tine cu forta pe nimeni, si a aratat cu degetul spre Romania, afirmand ca si de acolo au plecat parlamentar. S-a intamplat ceva cu partidul? Nu s-a intamplat nimic, a adaugat liderul ALDE.

Ministrul interimar al Transporturilor, noi precizari despre metroul din Drumul Taberei. in ce stadiu sunt, de fapt, lucrarile

Lucian Bode, ministrul interimar al Transporturilor, a facut noi precizari despre stadiul lucrarilor privind metroul din Drumul Taberei. Oficialul avanseaza o noua data pentru deschidere. Ministrul interimar al Transporturilor, noi precizari despre metroul din Drumul Taberei Potrivit estimarilor Metrorex, tronsonul de metrou Drumul Taberei Universitate va avea o lungime de 9,06 km si 12 .

Plecare cu scandal din ALDE. Tariceanu pune tunurile pe Andrei Gerea: Am gresit grav cand l-am promovat

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, il critica dur pe Andrei Gerea, fost coleg de partid fortat sa-si dea demisia din formatiune, dupa ce a contestat modul in care se pozitioneaza actuala conducere a ALDE.

Ciolacu, Ponta si Tariceanu cer Avocatului Poporului sa sesizeze CCR pe ordonanta privind alegerile anticipate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, presedintele Pro Romania, Victor Ponta, si presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, au cerut marti Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu ordonanta de urgenta referitoare la organizarea alegerilor anticipate, dar si cu privire la toate cele 25 de OUG adoptate de Guvernul Orban in sedinta din 4 februarie.

Un deputat de Teleorman pune cruce proiectului ALDE: Minim 12 parlamentari vor pleca in maxim zece zile

Deputatul ALDE de Teleorman, Florica Ica Calota, a declarat, miercuri, ca aproximativ 12 deputati ai formatiunii vor parasi partidul intr-o saptamana, in acest moment formatiunea condusa de Calin Popescu Tariceanu fiind fara grup si la Camera Deputatilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )