Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu, la fuziunea ALDE-PRO Romania: Acesta este motivul pentru care ne-am unit!

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, la fuziunea ALDE-PRO Romania: Acesta este motivul pentru care ne-am unit!

PRO Romania si ALDE au decis, intr-un congres comun, fuziunea celor doua partide. Calin Popescu Tariceanu a explicat, la congresul fuziunii celor doua partide, care este motivul pentru care au decis sa se uneasca. continuă pe Antena3

CALIN POPESCU TARICEANU: Daca vaccinul anti-COVID nu este o iluzie, sa amanam alegerile pana dupa aparitia acestuia

Senatorul Calin Popescu-Tariceanu i-a transmis, astazi, presedintelui Klaus Iohannis ca alegerile parlamentare sa fie amanate pana dupa aparitia vaccinului anti-COVID, in conditiile in care seful statului vorbeste cu insistenta despre acesta.

Calin Popescu-Tariceanu cere amanarea alegerilor parlamentare pana la aparitia vaccinului anti-COVID: Sper ca primul care se vaccineaza, in direct la TV, sa fiti dumneavoastra, domnule Presedinte!

Fostul presedinte al ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a cerut, prin intermediul unei postari pe internet, amanarea alegerilor parlamentare pana la aparitia unui vaccin anti-COVID, pentru a fi realizata astfel.

Calin Popescu-Tariceanu: Sper ca primul care se vaccineaza, in direct la TV, sa fiti dumneavoastra, domnule Presedinte!

Calin Popescu Tariceanu cere amanarea alegerilor pana dupa alegerile parlamentare, astfel incat sa poata fi facuta o campanie reala si sa se mentina o democratie functionala si nu una de fatada.

CITU: Necesarul de finantare pentru anul acesta este de 138 miliarde lei

Necesarul de finantare pentru anul acesta este de 138 miliarde lei, din care 50 de miliarde de lei reprezinta imprumuturi din trecut, a declarat azi ministrul Finantelor, Florin Citu, conform Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )