Libnet.ro
UNICEF

01:05

CITU: Necesarul de finantare pentru anul acesta este de 138 miliarde lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CITU: Necesarul de finantare pentru anul acesta este de 138 miliarde lei

Necesarul de finantare pentru anul acesta este de 138 miliarde lei, din care 50 de miliarde de lei reprezinta imprumuturi din trecut, a declarat azi ministrul Finantelor, Florin Citu, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Pfizer si BioNTech vor livra anul acesta 50 de milioane de doze din vaccinul lor anti-coronavirus Cat va costa

Pfizer si BioNTech, ce colaborau deja pentru dezvoltarea de vaccinuri anti-gripale pe baza mRNA, se asteapta sa produca anul acesta 50 de milioane de doze din vaccinul anti-covid cu care sa protejeze 25 de milioane de oameni) si pana la 1,3 miliarde de doze anul viitor, transmite Reuters.

Laura Bretan, gaura colosala in buget din cauza pandemiei. Cate sute de mii de euro a pierdut anul acesta

Laura Bretan, cea mai cunoscuta voce romaneasca a momentului pe plan international, va lansa in a doua parte a lunii noiembrie primul ei album de artist profesionist. Afirmata in 2015 o data cu show-ul de exceptie desfasurat la Americas Got Talent, unde a reusit sa se claseze pe locul al saselea, impresionandu-l cu vocea sa .

MONICA ANISIE: Tezele scolare nu se mai sustin anul acesta scolar

Tezele scolare nu se mai sustin anul acesta scolar, a anuntat ministrul Educatiei, Monica Anisie, la Stirileprotv. Acestea vor fi inlocuite cu evaluarea sumativa, potrivit Edupedu.

Previziuni sumbre pentru anul 2021. Prin ce va trece omenirea: Este extrem de provocator

Un specialist aduce previziuni sumbre despre anul care urmeaza. Daca multi au crezut ca anul 2020 a fost unul greu incercat, nici nu stiu ce-i asteapta in 2021. Detalii despre viitorul apropiat. Previziuni sumbre pentru anul 2021. Ce ne asteapta? Mihai Voropchievici vine cu previziuni sumbre despre anul urmator. Anul care urmeaza sa se incheie .

Acesta este combustibilul nepoluant al viitorului

In Copenhaga, un test cu o tehnologie revolutionara are loc zilele acestea, pentru a verifica fiabilitatea unui urias motor alimentat cu amoniac, care ar putea fi folosit pe scara larga in.

Rezultatul testului ambasadorului Zuckerman pentru depistarea coronavirusului este negativ, dupa ce s-a intalnit cu ministrul Bode, infectat cu coronavirus

Rezultatul testului efectuat de ambasadorul Statelor Unite ale Americii SUA) la Bucuresti, Adrian Zuckerman, pentru depistarea prezentei noului coronavirus este negativ, a informat, duminica seara, Ambasada SUA. Precizarea vine dupa ce ambasadorul a avut o intalnire cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a fost confirmat cu coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )