Libnet.ro
UNICEF

13:30

Calin Popescu Tariceanu, glume despre coronavirus. Cam asta pare a fi singura solutie: simtul umorului!

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, glume despre coronavirus. Cam asta pare a fi singura solutie: simtul umorului!

In contextul raspanirii tot mai mare a coronavirusului in tara noastra, Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a inceput sa faca haz de necaz si sa spuna ca simtul umorului e modul prin care putem depasi cel mai usor aceasta perioada. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, atac la Florin Citu: O noua incercare de fentare a romanilor si a deciziei Curtii Constitutionale

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a declarat ca nu mai intelege nimic din ce incearca sa faca premierul desemnat, Florin Citu. Consider aceasta sceneta prost scrisa ca fiind o noua incercare de fentare a romanilor si a deciziei Curtii Constitutionale, a mai spus Tariceanu.

Calin Popescu-Tariceanu considera ca negocierile premierului desemnat cu partidele politice sunt un simulacru

Calin Popescu-Tariceanu, afirma, miercuri intr-o postare pe Facebook, ca negocierile premierului desemnat, Florin Citu, cu partidele politice sunt un simulacru, exprimandu-si nemultumirea ca acesta nu ofera detalii daca a reusit sa coaguleze o majoritate parlamentara care sa ii acorde votul de investitura.

Tariceanu a gasit solutia la coronavirus: Cu asta am trecut prin comunism!

Calin Popescu-Tariceanu a distribuit, pe Facebook, un banc despre coronavirus, fiind de parere ca simtul umorului este singura solutie de a scapa de Covid-19.

Vladimir Putin: Rusia a fost vizata de atacuri externe cu stiri false despre coronavirus

Rusia a fost vizata de atacuri externe lansate de inamici care transmit stiri false despre coronavirus pentru a genera panica, a declarat miercuri presedintele Vladimir Putin, citat de agentia de presa Reuters.

Mediastandard.ro: Masurile luate de Twitter pentru a opri dezinformarea despre coronavirus sunt insuficiente

In timp ce tot mai multe platforme inteleg nevoia unor politici clare privind stoparea dezinformarii despre coronavirus, Twitter nu urmeaza exemplul competitorilor. Masurile luate de catre platforma de socializare se adreseaza doar campaniilor de dezinformare, si nu mesajelor singulare. Mai exact, Twitter nu restrictioneaza un singur mesaj fals, decat daca acesta face parte dintr-o miscare mai larga.

Parerea surprinzatoare a lui Jurgen Klopp despre coronavirus - Cum se pozitioneaza antrenorul lui Liverpool

Epidemia de coronavirus a dat peste cap programul multor competitii din intreaga lume, dar Jurgen Klopp nu este ingrijorat cu privire la o posibila intrerupere a campionatului din Anglia. Antrenorul lui Liverpool a avut un raspuns surprinzator cand a fost intrebat despre coronavirus: Cand am vazut pentru prima data stirile astea chiar m-am gandit: Wow, cineva chiar crede asa ceva?.

Florin Citu nu discuta cu partidele politice. Tariceanu: E o liniste nefireasca. Criza nu asteapta!

Calin Popescu-Tariceanu declara ca o liniste nefireasca se asterne peste negocierile premierului desemnat Florin Citu - n. red. ) cu partidele politice.

Tariceanu, asteptat miercuri la Parchetul General. Liderul ALDE, suspect intr-un dosar de abuz in functie

Calin Popescu-Tariceanu este asteptat, miercuri, la Parchetul General, sa dea explicatii intr-un dosar in care este suspect de abuz in functie, potrivit Antena 3. Acuzatiile vizeaza mandatul unui senator care.

Digi24: Daca ar trebui sa-ti dezinfectezi telefonul si alte raspunsuri la intrebari despre coronavirus

Care sunt masurile pe care le putem lua la nivel individual pentru a ne proteja de coronavirus BBC a facut o compilatie a intrebarilor puse de cititori si a oferit raspunsuri pentru cei care incearca sa se protejeze de epidemie.

Bode, aviz pozitiv in Parlament: Ce a spus despre coronavirus, Tarom si CNAIR

Ministrul propus al Transporturilor, Lucian Bode, a primit miercuri aviz pozitiv in comisiile parlamentare, dupa ce a vorbit despre masurile pe care le va lua in privinta epidemkiei de coronavirus, dar si actiuni care privesc Tarom si CNAIR.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )