Libnet.ro
UNICEF

16:15

Calin Popescu Tariceanu: Guvernantii nu spun totul legat de criza. Romanii merita sa stie adevarul, oricat de dur ar fi

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: Guvernantii nu spun totul legat de criza. Romanii merita sa stie adevarul, oricat de dur ar fi

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, e de parere ca cei aflati la putere nu spun tot adevarul legat de criza de coronavirus in care ne aflam pentru a nu crea panica. Poate au facut-o cu intentie buna, ar cred ca asta nu ar trebui sa fie decizia lor. Romanii merita sa stie adevarul, oricat de dur ar fi, a adaugat Tariceanu. continuă pe Antena3

CALIN POPESCU-TARICEANU: Reducerea preturilor la energia electrica si gaze nu se reflecta la consumator

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, afirma printr-o postare pe Facebook, ca preturile la energia electrica si la gaze naturale s-au redus consistent la producator, iar acest lucru nu se reflecta si la consumator si solicita Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE) sa verifice si sa corecteze aceasta anomalie.

Tariceanu: Cer ANRE sa se trezeasca din somnul lor si sa inteleaga ca nu sunt in vacanta!

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a spus ca pretul energiei energia electrica si gaze naturale) a scazut foarte mult la producator, dar ca acest lucru nu se vede in factura consumatorilor.

5 sfaturi pentru viitorul ipotetic al lui Calin Popescu Tariceanu

Tariceanu propune organizarea celui mai mare spital din Romania la Romexpo

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, propune, in contextul epidemiei de coronavirus, organizarea celui mai mare si mai complex spital din Romania la Romexpo.

Tariceanu, fata in fata cu realitatea din magazin: Am fost ieri la supermarket. Da, intre 11 si 13! Preturile au crescut simtitor

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, acuza faptul ca preturile au inceput sa fie din ce in ce mai mari in contextul pandemiei de coronavirus, fiind nevoie o interventie a institutiilor statului.

Tariceanu: Pretul energiei a scazut la producator, dar asta nu se vede in factura populatiei. Cer ANRE sa ia urgent masuri

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, afirma ca pretul energiei - energia electrica si gaze naturale - s-au redus consistent la producator, iar acest lucru nu se vede si in factura consumatorilor, solicitand Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE) sa ia urgent masuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )