Libnet.ro
UNICEF

06:15

Calin Popescu Tariceanu nu va merge sa voteze la referendumul pe Justitie: Mi se pare o greseala

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu nu va merge sa voteze la referendumul pe Justitie: Mi se pare o greseala

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat sambata, la Slatina, ca nu va merge sa voteze la referendumul pentru Justitie, pentru ca il considera o greseala care ar putea perturba tema. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, avertisment pentru Klaus Iohannis: Nu e pentru cine se pregateste, ci e pentru cine se nimereste

Calin Popescu Tariceanu a avut o prima reactie la declaratia lui Klaus Iohannis privind referendumul pe justitie. Liderul ALDE a avut si un avertisment pentru presedinte. Vreau ca lucrurile sa fie.

Calin Popescu Tariceanu, declaratie surprinzatoare despre Tudorel Toader: il apreciez. Si-a facut treaba cu demnitate si curaj

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Targu Jiu, ca Tudorel Toader nu e omul nimanui, ca il apreciaza pe ministrul Justitiei pentru calitatile.

Calin Popescu Tariceanu, atac la sefa iCCJ: Ar trebui sa predea locul din fruntea iCCJ cuiva care gandeste ca in secolul 21

Presedintele Senatului si al formatiunii ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, afirma, miercuri, ca sefa inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, ar trebui sa predea locul din fruntea iCCJ cuiva ca.

Calin Popescu Tariceanu cere demisia presedintei Curtii Supreme: Doamna Tarcea sa ne lase!

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, cere demisia presedintei Curtii Supreme pe contul sau de socializare. Potrivit acestuia, Cristina Tarcea ar trebui sa predea locul din fruntea Curtii Supreme cuiva care traieste si gandeste ca in secolul 21.

Calin Popescu Tariceanu sare in apararea lui Tudorel Toader: Nu e omul nimanui / A fost cel care a avut curajul sa propuna revocarea lui Kovesi

Tudorel Toader nu este omul nimanui, a tinut sa lamureasca liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu. El spune ca il apreciaza foarte mult pe ministrul Justitiei - contestat puternic de PSD - si ca Toader este singurul care a avut curajul sa propuna revocarea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA.

Calin Popescu Tariceanu, reactie amuzanta la glumele aparute din cauza afiselor electorale retusate

Calin Popescu Tariceanu a reactionat amuzat la glumele din mediul online, aparute dupa ce poza sa de pe afisele electorale a fost mult retusata. Internautii au dus totul mai departe, iar presedintele.

Tariceanu: N-am sa merg sa votez la referendumul pe Justitie

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat sambata, la Slatina, ca nu va merge sa voteze la referendumul pentru Justitie, pentru ca il considera o greseala care ar putea perturba tema alegerilor pentru Parlamentul European, transmite Agerpres.

Tariceanu: ALDE nu are nicio problema cu referendumul pentru Justitie. Va avea un impact negativ asupra alegerilor pentru Parlamentul European

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca partidul sau nu se opune referendumului pe Justitie, dar subliniaza ca organizarea sa va avea un impact negativ asupra alegerilor europarlamentare.

Ce intrebare ar vrea Tariceanu la referendum. Vad ca unii din justitie vor sa se inconjoare de o impunitate

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a vorbit sambata, 30 martie, in cadrul unei vizite la Slatina despre referendumul pe tema justitiei pe care l-a anuntat presedintele Romaniei.

Tariceanu: N-am sa merg sa votez la referendum. Mi se pare o greseala

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Slatina, ca nu va merge sa voteze la referendumul pentru Justitie, pentru ca i se pare o greseala, si ca ar perturba atentia oamenilor de la alegerile europarlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )