Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu, mesaj DUR pentru Codruta Kovesi: Nu vede BARNA din ochiul ei

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, mesaj DUR pentru Codruta Kovesi: Nu vede BARNA din ochiul ei

Reactie dura a presedintelui Senatului Calin Popescu Tariceanu dupa discursul de miercuri al sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Al doilea om in stat a declarat joi ca Directia Nationala Anticoruptie se. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, mesaj DUR pentru Codruta Kovesi: Nu vede barna din ochiul ei

Reactie dura a presedintelui Senatului Calin Popescu Tariceanu dupa discursul de miercuri al sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Al doilea om in stat a declarat joi ca Directia Nationala Anticoruptie se.

Victor Ponta, asteptat sa dea explicatii in dosarul lui Calin Popescu Tariceanu

Fostul premier Victor Ponta este asteptat sa se prezinte, joi, la Curtea Suprema, pentru a fi audiat ca martor in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului.

Calin Popescu-Tariceanu, reactie furibunda: Statul paralel functioneaza

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, luni, ca blocarea unui candidat la functia de prim ministru reprezinta cea mai elocventa dovada ca statul paralel functioneaza. Cineva.

Calin Popescu-Tariceanu, declaratii in cardul noii sesiuni plenare a APM

Romania a devenit membru cu drepturi depline al Adunarii Parlamentare a Mediteranei incepand cu anul.

Victor Ponta va fi audiat joi la iCCJ ca martor in dosarul lui Tariceanu

Fostul premier Victor va fi audiat joi la inalta Curte de Casatie si Justitie in calitate de martor in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este judecat pentru marturie.

Mesajul transmis de Codruta Kovesi pentru cei care cred ca a incalcat legea

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a transmis un mesaj celor care cred ca a incalcat legea. in comunicarea publica respectam ghidul de comunicare publica al CSM. Cei care considera ca am.

Inalta Curte: Ponta va fi audiat ca martor in procesul lui Tariceanu

Fostul premier Victor Ponta este asteptat sa se prezinte joi la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat ca martor in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, informeaza Agerpres.

Laura Codruta Kovesi, dupa dezvaluirile facute la Antena 3: Procurorii din DNA nu falsifica probe. La primul semn ca un procuror nu a respectat legea, am reactionat

Pentru prima data de cand este procuror sef la DNA, Laura Codruta Kovesi a sustinut o conferinta de presa. Tema, evident, dezvaluirile bomba din ultimele zile despre dosarele si probele fabricate. La trei.

VIDEO Laura Codruta Kovesi: Asistam la un festival disperat al inculpatilor. Nu demisionez, nu intru in politica. Vlad Cosma a depus mai multe denunturi din proprie initiativa

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a catalogat atacurile sustinute lansate de duminica seara incoace drept un festival disperat al inculpatilor. Intr-o conferinta de presa sustinuta timp de aproape doua ore miercuri la sediul DNA, Kovesi a declarat ca Vlad Cosma a venit din proprie initiativa mai multe denunturi in dosare DNA si i-a aparat pe procurorii DNA Ploiesti. Kovesi a spus ca nu va demisiona, dar si ca nu va intra in politica. Intrebata daca a fost in vizita acasa la Sebastian Ghita, asa cum acuzase acesta, Kovesi a spus ca nu comentez afirmatiile nereale ale inculpatilor. Citeste cele mai importante declaratii ale lui Kovesi si vezi inregistrarea VIDEO a conferintei.

Macovei: Asistam la o inscenare pentru demiterea Laurei Codruta Kovesi. PSD pregateste o OUG impotriva ordinii de drept

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, miercuri, ca PSD ar pregati o lovitura de stat impotriva ordinii de drept, vrand sa comaseze DNA cu DIICOT prin ordonanta de urgenta. intr-un interviu pentru RFI, aceasta a adaugat ca de duminica incoace asistam la o inscenare realizata pentru ca aceasta decizie politica sa duca la demiterea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )