Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mesajul transmis de Codruta Kovesi pentru cei care cred ca a incalcat legea

Antena3 Antena3,
Mesajul transmis de Codruta Kovesi pentru cei care cred ca a incalcat legea

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a transmis un mesaj celor care cred ca a incalcat legea. in comunicarea publica respectam ghidul de comunicare publica al CSM. Cei care considera ca am. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, anunt important pentru cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani la pensie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni, ca cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani la pensie vor avea o legislatie proprie, precizand ca la ora actuala se lucreaza in acest.

Radu Banciu: Nu cred ca va avea loc o revocare a Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu conferinta de presa maraton sustinuta de sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si a precizat ca el nu crede ca va avea loc o revocare a.

Laura Codruta Kovesi, despre acuzatiile lui Sebastian Ghita ca a fost la el acasa: Nu comentez afirmatiile nereale ale inculpatilor

Anul trecut, exact pe vremea asta, am raspuns la aceste intrebari. Am spus ca e prima si ultima oara cand comentez afirmatiile nereale ale inculpatilor. Cred ca e momentul sa imi rezerv dreptul ca atunci cand inculpatii fac afirmatii neadevarate sa nu intru in discutii cu acestia, a declarat miercuri Laura Codruta Kovesi intr-o conferinta de presa cand a fost intrebata de un ziarist daca a fost acasa la Sebastian Ghita, asa cum a spus acesta in repetate randuri.

Sebastian Ghita cere arestarea Laurei Codruta Kovesi: Nu au scapare nici cei de la Parchetul General

Sebastian Ghitacere arestarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si il avertizeaza pe procurorul general Augustin Lazar. Daca nu face aceasta miscare, este complice cu sefa DNA. Mai mult, fostul deputat.

Laura Codruta Kovesi: Nu a existat nicio discutie cu vreun procuror din DNA sau cu procurorul Iorga Moraru Mihaiela referitoare la vreun dosar privind un ministru care putea sa ajunga premier

Laura Codruta Kovesi a respins acuzatiile facute de procurorul Mihaiela Iorga Moraru, care spusese ca sefa DNA fi chemat-o si ar fi intrebat-o daca nu poate urgenta dosarul unui fost ministru, al carui nume era vehiculat pentru postul de premier. Nu a existat nicio discutie cu vreun procuror din cadrul DNA sau cu procurorul Iorga Moraru Mihaiela referitoare la vreun dosar privind un ministru care putea sa ajunga premier, a spus Kovesi pentru Antena 3.

Reactia Laurei Codruta Kovesi dupa ce a fost acuzata de Mihaiela Iorga ca a cerut urgentarea dosarului unui fost ministru

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi a negat intr-o declaratie pentru ziare. com ca ar fi cerut urgentarea dosarului unui fost ministru care urma sa ajunga premier, asa cum a sustinut inculpata Mihaiela Moraru Iorga.

Laura Codruta KOVESI apara reputatia DNA: Asistam in ultima perioada la un festival disperat al inculpatilor, care spun neadevaruri, parti de adevar

Laura Codruta Kovesi sustine o conferinta de presa in care raspunde acuzatiilor lansate in spatiul public in ultimele zile. Sefa DNA a anuntat ca a cerut serviciului teritorial DNA Prahova sa prezinte un.

Laura Codruta KOVESI apara reputatia DNA: Asistam in ultima perioada la un festival disperat al inculpatilor, care spun neadevaruri, parti de adevar (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi asustinuto conferinta de presa in care raspunde acuzatiilor lansate in spatiul public in ultimele zile. Sefa DNA a anuntat ca a cerut serviciului teritorial DNA Prahova sa.

Laura Codruta Kovesi, dupa dezvaluirile facute la Antena 3: Procurorii din DNA nu falsifica probe. La primul semn ca un procuror nu a respectat legea, am reactionat

Pentru prima data de cand este procuror sef la DNA, Laura Codruta Kovesi a sustinut o conferinta de presa. Tema, evident, dezvaluirile bomba din ultimele zile despre dosarele si probele fabricate. La trei.

VIDEO Laura Codruta Kovesi: Asistam la un festival disperat al inculpatilor. Nu demisionez, nu intru in politica. Vlad Cosma a depus mai multe denunturi din proprie initiativa

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a catalogat atacurile sustinute lansate de duminica seara incoace drept un festival disperat al inculpatilor. Intr-o conferinta de presa sustinuta timp de aproape doua ore miercuri la sediul DNA, Kovesi a declarat ca Vlad Cosma a venit din proprie initiativa mai multe denunturi in dosare DNA si i-a aparat pe procurorii DNA Ploiesti. Kovesi a spus ca nu va demisiona, dar si ca nu va intra in politica. Intrebata daca a fost in vizita acasa la Sebastian Ghita, asa cum acuzase acesta, Kovesi a spus ca nu comentez afirmatiile nereale ale inculpatilor. Citeste cele mai importante declaratii ale lui Kovesi si vezi inregistrarea VIDEO a conferintei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )