Libnet.ro
UNICEF

09:15

Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru Laura Codruta Kovesi: DNA a actionat in logica institutiilor opresive din statul comunist. Decizia CCR ar trebui urmata de demisia sefei institutiei de forta

România Liberă România Liberă,
Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru Laura Codruta Kovesi: DNA a actionat in logica institutiilor opresive din statul comunist. Decizia CCR ar trebui urmata de demisia sefei institutiei de forta

Presedintele Senatului si co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, pe pagina sa de Facebook, ca decizia Curtii Constitutionale privind conflictul dintre Directia Nationala Anticoruptie si Executiv, ar trebui sa fie urmata de demisia procurorului-sef Laura Codruta Kovesi. continuă pe România Liberă

Fosta sotie a lui Calin Popescu Tariceanu a depus marturie impotriva sefului Senatului la DNA

Fosta sotie a lui Calin Popescu Tariceanu, Ioana Valmar, a contrazis declaratiile acestuia din dosarul in care seful Senatului e judecat pentru marturie mincinoasa.

Calin Popescu Tariceanu a fost tradat de fosta sotie in fata procurorilor DNA

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost contrazis in declaratiile date la DNA de fosta sa sotie Ioana Valmar si de fostul premier, Victor Ponta. Este vorba despre dosarul in care e judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

Calin Popescu Tariceanu, reactia dupa hotararea CCR: Am observat o miscare tactica menita sa inlature rusinea care putea sa planeze asupra DNA ca urmare a deciziei Curtii(VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a comentat luni, faptul ca CCR a admis sesizarea sa privind un conflict de natura constitutionala pe ancheta OUG 13. Tariceanu a salutat decizia judecatorilor de.

Calin Popescu Tariceanu, reactie dupa hotararea CCR: Am observat o miscare tactica menita sa inlature rusinea care putea sa planeze asupra DNA ca urmare a deciziei Curtii(VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a comentat luni, faptul ca CCR a admis sesizarea sa privind un conflict de natura constitutionala pe ancheta OUG 13. Tariceanu a salutat decizia judecatorilor de.

Curtea Constitutionala dezbate, luni, sesizarea lui Calin Popescu Tariceanu privind conflictul constitutional dintre Guvern si DNA

Curtea Constitutionala CCR) dezbate, luni, sesizarea depusa de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, privind un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Directia Nationala Anticoruptie DNA). in urma cu trei saptamani, el sustinea ca anchetarea de catre procurorii anticoruptie a modului in care a fost elaborata OUG 13 reprezinta o incalcare a puterii executive de catre puterea judecatoreasca.

CCR discuta luni sesizarea lui Calin Popescu Tariceanu privind conflictul constitutional dintre Guvern si DNA

Curtea Constitutionala CCR) dezbate, luni, sesizarea privind un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si DNA, depusa in urma cu aproximativ trei saptamani de catre presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care sustine ca anchetarea de catre procurorii anticoruptie a modului in care a fost elaborata OUG 13 este o incalcare a puterii executive de catre puterea judecatoreasca.

Plagiate.ro acuza: Pagini copiate integral in doctoratul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Profesorul universitar Dorin Isoc afirma ca nu exista plagiat partial

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie nu scapa de acuzatia de plagiat, dupa ce Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara GRAUR) a dat in judecata Ministerul Educatiei pentru a obtine reanalizarea tezei de doctorat a Laurei Codruta Kovesi. GRAUR a efectuat propria analiza si a constatat ca exista pasaje copiate in cel putin 23 de pagini din lucrarea sefei DNA.

Academia Romana sustine un proiect promovat de Emil Constantinescu si Calin Popescu Tariceanu dupa ce oficial l-a facut praf/ Cum a desfiintat un istoric Institutul Levantului si cine pledeaza pentru infiintarea lui

Proiectul de lege privind infiintarea Institutului de Studii Avansate pentru Cultura si Civilizatia Levantului se afla pe ordinea de zi a sedintei de marti a Comisiei pentru Cultura din Senat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a intors in noiembrie anul trecut spre reexaminare. Proiectul a fost puternic criticat de Academia Romana anul trecut, insa dupa castigarea alegerilor de catre PSD, infiintarea Institutului, considerat o sinecura pentru oamenii din jurul fostului presedinte Constantinescu, si-a gasit sustinatori inclusiv printre membri Academiei. Vezi documentul atasat).

Deputatul Ovidiu Raetchi il critica pe Tariceanu, dupa ce a cerut demisia Laurei Codruta Kovesi: Faptul ca politicienii care sunt direct vizati de anchetele DNA ataca institutia cu orice ocazie este inacceptabil. Ei se afla intr-un conflict moral de inter

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi l-a criticat, marti, pe seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, dupa ce el a cerut demisia sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi. Deputatul a calificat drept inadmisibila decizia unui politician cercetat de DNA de a solicita demisia sefului institutiei.

Tariceanu cere demisia Laurei Codruta Kovesi: Trebuie sa inceapa o curatare a acestor institutii

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, considera ca decizia de luni a Curtii Constitutionale trebuia urmata de demisia sefei DNA, care a actionat in logica institutiilor opresive din statul comunist. Al doilea om in stat mai sustine ca schimbarea trebuie sa inceapa cu o curatare a acestor institutii nedemocratice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )