Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu: Modificarea codului electoral rezolva o problema importanta pentru romanii din diaspora

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: Modificarea codului electoral rezolva o problema importanta pentru romanii din diaspora

Modificarea codului electoral, prin care se introduce votul anticipat, rezolva o problema importanta pentru romanii din diaspora, considera presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al. continuă pe Antena3

TARICEANU: Modificarea codului electoral rezolva o problema a romanilor din diaspora

Modificarea codului electoral, prin care se introduce votul anticipat, rezolva o problema importanta pentru romanii din diaspora, considera presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE.

CALIN POPESCU-TARICEANU: Domnului Iohannis nu ii pasa de Republica Moldova

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca presedintelui Klaus Iohannis nu ii pasa de Republica Moldova decat din perspectiva voturilor pe care spera sa le obtina de la moldovenii cu dubla cetatenie, liderul ALDE criticand declaratia sefului statului privind construirea unui consens politic pentru a fixa ca prioritate nationala parcursul european al Republicii Moldova.

Calin Popescu Tariceanu: Proiectul legislativ privind votul in diaspora va intra luni in plenul Senatului

Proiectul privind votul in strainatate va fi supus luni spre aprobare plenului Senatului si va fi trimis apoi Camerei Deputatilor, a anuntat presedintele Camerei superioare, Calin Popescu-Tariceanu, dupa.

Calin Popescu Tariceanu, declaratii inainte de sedinta ALDE: Cea mai buna solutie este sa avem un candidat unic. Timpul ne preseaza

Conducerea ALDEa convocat o sedinta pentru luni, ora 11:00. Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a facut cateva declaratii inainte de inceperea sedintei cu privire la deciziile.

Calin Popescu Tariceanu, anunt dupa intalnirea cruciala cu Viorica Dancila: Pentru BNR, la nivel de coalitie il vom sustinem pe Mugur Isarescu

Coalitia de guvernare planuieste sa modifice Codul Penal. Astfel, urmeaza sa fie introdusa in lege interdictia amnistierii sau gratierii faptelor de coruptie, ca efect al referendumului de pe 26.

Tariceanu, despre votul anticipat: ,,Fara niciun fel de piedici

Modificarea codului electoral, prin care se introduce votul anticipat, rezolva o problema importanta.

TARICEANU: Se impune o analiza drastica a Ministerului de Finante

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, ieri, ca sustine ideea ca exista cheltuieli nejustificate la nivelul administratiei si a afirmat ca se impune o analiza drastica, mentionand ca intotdeauna in administratie exista rezerve nebanuite in privinta cheltuielilor.

Tariceanu: il vom sustine pe Dan Radu Rusanu pentru o functie neexecutiva in CA al BNR

ALDE va sustine candidatura lui Dan Radu Rusanu pentru Consiliul de Administratie al Bancii Nationale, dar pe o pozitie neexecutiva, a anuntat luni presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu. Si-a.

Tariceanu despre alegerile prezidentiale: Cu Ponta am evaluat variantele

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este de parere ca cea mai buna solutie la alegerile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )