Libnet.ro
UNICEF

18:45

Tariceanu despre alegerile prezidentiale: Cu Ponta am evaluat variantele

România Liberă România Liberă,
Tariceanu despre alegerile prezidentiale: Cu Ponta am evaluat variantele

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este de parere ca cea mai buna solutie la alegerile. continuă pe România Liberă

Tariceanu, de acord cu Ponta: Cea mai buna solutie este un candidat comun PSD-ALDE-Pro Romania la alegerile prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca a discutat cu Victor Ponta despre propunerea acestuia ca PSD, ALDE si Pro Romania sa mearga in alegerile prezidentiale cu un candidat comun si considera ca aceasta ar fi cea mai buna solutie.

Dan Barna: Candidatul USR la alegerile prezidentiale va fi decis la congresul partidului din 13 iulie

Candidatul USR la alegerile prezidentiale va fi supus la vot foarte probabil la Congresul partidului din 13 iulie, a afirmat luni presedintele formatiunii, Dan Barna.

Tariceanu si Ponta au ajuns la un numitor comun: Candidat COMUN la prezidentiale - Confirm ce a spus el

Calin Popescu Tariceanu este de acord cu Victor Ponta in privinta candidatului unic la prezidentiale din partea partidelor de stanga. Am evaluat variantele pentru prezidentiale si confirm ce a spus el.

Surpriza totala pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Cine-l va infrunta pe actualul presedinte al Romaniei?

Surpriza interesanta pe scena politica! Presedintele Klaus Iohannis primeste un cadou mai putin asteptat. Se pregateste din ce in ce mai serios un candidat comun PSD-ALDE-PRO Romania la alegerile.

Ludovic Orban propune ca referendumul pentru modificarea Constitutiei pe tema Justitiei sa fie organizat simultan cu alegerile prezidentiale

Liderul PNL Ludovic Orban propune ca referendumul pentru modificarea Constitutiei, care urmeaza sa transpuna in lege referendumul pe Justitie, sa fie organizat odata cu primul sau cu al doilea tur al alegerilor prezidentiale din toamna. CCR a validat joi referendumul pe Justitie, initiat de presedintele Klaus Iohannis si validat intr-o proportie covarsitoare de romani 80%).

Eugen Teodorovici: PSD trebuie sa aiba un candidat propriu la alegerile prezidentiale

PSD trebuie sa aiba un candidat propriu la alegerile prezidentiale, a declarat luni presedintele executiv al partidului, Eugen Teodorovici. 039;039;Asta este punctul meu de vedere, este un partid mare, este un partid care de 15 ani nu a mai dat un presedinte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )