Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu: Eu n-am vazut nicio scumpire la carburant. N-am niciun credit, slava Domnului! Empatizez cu cei care au credite

Adevărul Adevărul,
Calin Popescu Tariceanu: Eu n-am vazut nicio scumpire la carburant. N-am niciun credit, slava Domnului! Empatizez cu cei care au credite

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut azi, intr-o conferinta de presa, ca pretul carburantilor nu a crescut, desi benzina si motorina s-au scumpit treaptat in ultimele zile. De asemenea, in contextul in care a crescut dobanda la creditele in lei, liderul ALDE spune ca el nu are datorii la la banci, dar ca empatizeaza cu cei care au credite. continuă pe Adevărul

Tariceanu: Eu nu am vazut nicio scumpire la carburant. Sunt diferente de preturi

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a spus ca nu a vazut nicio scumpire la carburant de cand s-a reintrodus supracciza 15 septembrie), ci doar cresteri sau scaderi de preturi, sustinand ca preturile difera foarte mult. El a adaugat ca nu este de acord cu eliminarea supraaccizei, asa cum au votat senatorii din comisia de buget.

Tariceanu: Eu nu am vazut nicio scumpire de carburant

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi ca nu a vazut nicio scumpire la carburanti dupa reintroducerea accizei. intrebat daca s-a discutat in Coalitia de guvernare despre.

Eu personal nu am vazut nicio scumpire

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca el nu a vazut nicio scumpire a pretului carburantilor si ca sunt diferite preturi in functie de companie, astfel ca nu are ce discuta pe acest subiect.

Calin Popescu-Tariceanu, dupa cresterea ROBOR: Slava Domnului, nu am credite

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca nu are credite in lei, in contextul in care a fost intrebat de legatura dintre cresterea indicelui ROBOR si faptul ca Guvernul a incasat dividende de la companiile de stat.

Calin Popescu Tariceanu: Doamna Kovesi sa mearga in Rusia sa dea mana cu domnul Putin

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, s-a declarat siderat de faptul ca Laura Codruta Kovesi a adresat o cerere CSM dupa declaratiile facute de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind dosarul.

Explicatie halucinanta oferita de Tariceanu: Eu nu am vazut nicio scumpire la carburant. Sunt cresteri de preturi (VIDEO)

Presedintele Senatului a venit cu o explicatie care sfideaza logica in momentul in care a fost atentionat ca acciza introdusa pe carburant a scumpit pretul din benzinarii. Tariceanu sustine ca el.

DEZVALUIRE-SOC facuta de Calin Popescu Tariceanu in urma cu cateva minute

Cand aud aceste declaratii am de multe ori senzatia ca printre noi s-a coborat Duhul Sfant care ne da noua sfaturi pacatosilor. Noi pacatosii suntem oamenii politici si Duhul Sfant ne.

Replica Presedintiei la acuzatiile lui Tariceanu: Pare pur si simplu rupt de realitate

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a afirmat joi ca seful Senatului pare pur si simplu rupt de realitate, dupa ce Tariceanu spusese, in aceeasi zi, ca nu a vazut nicio scumpire la carburant, ci doar diferente de preturi.

GRAFIC Tariceanu n-a vazut scumpiri la carburanti. intre timp, pretul unui litru de benzina a sarit de 5 lei

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, ca el n-a remarcat vreo scumpire a carburantilor, dupa ce Guvernul Tudose a impus supraacciza.

Tariceanu n-a vazut scumpiri la carburanti. intre timp, pretul unui litru de benzina a sarit de 5 lei

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, ca el n-a remarcat vreo scumpire a carburantilor, dupa ce Guvernul Tudose a impus supraacciza.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )