Libnet.ro
UNICEF

14:30

DEZVALUIRE-SOC facuta de Calin Popescu Tariceanu in urma cu cateva minute

Antena3 Antena3,
DEZVALUIRE-SOC facuta de Calin Popescu Tariceanu in urma cu cateva minute

Cand aud aceste declaratii am de multe ori senzatia ca printre noi s-a coborat Duhul Sfant care ne da noua sfaturi pacatosilor. Noi pacatosii suntem oamenii politici si Duhul Sfant ne. continuă pe Antena3

Calin Popescu-Tariceanu, dupa cresterea ROBOR: Slava Domnului, nu am credite

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca nu are credite in lei, in contextul in care a fost intrebat de legatura dintre cresterea indicelui ROBOR si faptul ca Guvernul a incasat dividende de la companiile de stat.

Calin Popescu Tariceanu: Eu n-am vazut nicio scumpire la carburant. N-am niciun credit, slava Domnului! Empatizez cu cei care au credite

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut azi, intr-o conferinta de presa, ca pretul carburantilor nu a crescut, desi benzina si motorina s-au scumpit treaptat in ultimele zile. De asemenea, in contextul in care a crescut dobanda la creditele in lei, liderul ALDE spune ca el nu are datorii la la banci, dar ca empatizeaza cu cei care au credite.

Calin Popescu Tariceanu: Doamna Kovesi sa mearga in Rusia sa dea mana cu domnul Putin

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, s-a declarat siderat de faptul ca Laura Codruta Kovesi a adresat o cerere CSM dupa declaratiile facute de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind dosarul.

Sprijin total pentru Rovana Plumb si Sevil Shhaideh! Liderii PSD ar urma sa conteste la CCR ancheta DNA privind lacul Belina

UPDATE:intr-o declaratii publica, Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca Rovana Plumb si Sevil Shhaideh nu au niciun motiv pentru a isi da demisia din Guvern si a criticat DNA pentru ca a anchet.

Tariceanu il ataca pe Iohannis: Ma intreb daca mai este posibila o colaborare cu presedintele. Este cel care patroneaza acest sistem corupt de putere din Romania. Sapa cu ravna la majoritatea parlamentara

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, l-a atacat si l-a ironizat pe presedintele Klaus Iohannis joi, afirmand ca parca ar fi Duhul Sfant care da sfaturi pacatosilor, si ca in realitate acesta sapa cu ravna in guvern si in majoritatea parlamentar si ca isi doreste sa o dea jos. El l-a acuzat si ca patroneaza sistemul corupt de putere. Mai mult, Tariceanu a afirmat ca ministrul Dezvoltarii Sevil Shhaideh, urmarita penal de DNA, nu ar avea de ce sa isi dea demisi pentru ca pana una alta, nu sunt formulate acuzatii, nu sunt cereri de urmarire penala.

Sedinta liderilor PSD, inceputa cu o ora intarziere, dupa o intalnire intre Dragnea, Tudose si Tariceanu

Sedinta Biroului Permanent National al PSD a inceput luni cu aproape o ora intarziere, dupa ce presedintele PSD Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose au venit de la o intalnire avuta cu Calin Popescu-Tariceanu, la sediul ALDE. Dragnea a anuntat jurnalisti ca la sedinta liderilor PSD privind situatia ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb va ajunge si Tariceanu.

Iohannis pune benzina pe foc in relatia cu Tariceanu

Calin Popescu-Tariceanu si Administratia Prezidentiala si-au aruncat vorbe grele pe tema Guvernului Tudose si a cresterii pretului la carburanti, la doar o zi dupa ce Klaus Iohannis si liderul PSD, Liviu Dragnea, avusesera o disputa verbala.

Orban: Nu am mai vazut atacuri atat de pline de ura din partea lui Tariceanu impotriva presedintelui Iohannis

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca nu a mai vazut atacuri atat de pline de ura din partea presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, impotriva sefului statului Klaus Iohannis.

Tariceanu: Eu nu am vazut nicio scumpire de carburant

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi ca nu a vazut nicio scumpire la carburanti dupa reintroducerea accizei. intrebat daca s-a discutat in Coalitia de guvernare despre.

Atac dur de la Cotroceni: Tariceanu este rupt de realitatea economica

Purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi, a comentat joi declaratiile presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, cu privire la pretul carburantilor, context in care a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )