Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu: Nimic nu este mai important decat o descentralizare profunda

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: Nimic nu este mai important decat o descentralizare profunda

Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca nimic nu e mai important in acest moment decat a face o descentralizare profunda. Am vazut declaratia domnului Dragnea, cred ca e nevoie sa facem o discut. continuă pe Antena3

Calin Popescu-Tariceanu: Nimic nu este mai important decat o descentralizare profunda

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, luni, ca nimic nu este mai important de.

Tariceanu despre nfiintarea unei comisii speciale pentru legile privind siguranta nationala: Cred ca e utila

Infiintarea unei comisii speciale pentru legile privind siguranta nationala este utila, tinand cont de faptul ca sunt multe acte normative in domeniu care dateaza de la inceputul anilor '90, a declarat, luni, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, relateaza Agerpres.

Tariceanu: Suntem obligati sa organizam un referendum pe tema redefinirii familiei. Romnia nu va deveni mai putin liberala

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca trebuie organizat un referendum pe tema redefinirii familiei in Constitutie si a transmis ca Romania nu va deveni mai putin liberala prin acest lucru, pentru ca avem in acelasi timp in vedere sa cadram, din punct de vedere legal, cat mai bine parteneriatul civil, astfel incat sa poate fi dat un anumit confort si celor care apartin altor tipuri de minoritati, relateaza Agerpres.

Liviu Dragnea, despre tensiunile cu Tariceanu: O prostie, un FAKE NEWS! (VIDEO)

Liviu Dragnea neaga presupusele tensiuni intre el si Calin Popescu Tariceanu legate de alegerile prezidentiale, mai exact de dorinta ALDE$ de a avea un candidat propriu la aceste alegeri. Asta nu e un fake n.

Tariceanu: Nu stiu daca am primit o invitatie la bilantul SRI

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca nu stie daca a primit o invitatie de participare la sedinta de bilant a Serviciului Roman de Informatii, dar a mentionat ca presedintele.

Pepe, marturisire emotionanta in direct: Cel mai important lucru in viata este sa...

Dupa 19 ani de cariera, Pepe recunoaste ca a invatat ceva important despre viata si cariera. Cred ca dupa 19 ani de cariera, conteaza seriozitatea si omenia. Conteaza mult sa stii sa ierti.

Cum sa actionezi daca ai o dorinta sexuala mai mare decat a partenerului tau

Multe relatii se lovesc de aceiasi probla: unul dintre parteneri isi doreste mai multa actiune in dormitor decat celalalt, iar faprul ca barbatul este acela, este de cele mai multe ori, un mit. De multe ori,.

Fondatori DWF: Romanii au inteles ca SEO e mai mult decat pozitia in Google

Romanii au invatat sa caute magazine online in functie de fotografii, prin Google - Images, multiple categorii atragand astfel trafic. De exemplu fashion sau auto sunt doua domenii unde este recomandat ca fotografiile sa nu fie stock photos, considera.

Dupa revolutia fiscala, jumatate din contractele de munca sunt pe salariul minim sau sub acest nivel, mai multe decat in 2017

Numarul contractelor de munca inregistrate a scazut ca urmare a modificarilor legislatiei fiscale intrate in vigoare la 1 ianuarie 2018. Totodata, sunt tot mai multe contracte la limita salariului minim pe economie sau chiar sub acest nivel, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )