Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu: Noi, la ALDE, solicitam amanarea inceperii scolii pana dupa alegerile locale

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: Noi, la ALDE, solicitam amanarea inceperii scolii pana dupa alegerile locale

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, critica dur harta publicata de Ministerul Sanatatii cu judetele din tara impartite in functie de scenariile dupa care va incepe scoala. continuă pe Antena3

ALDE solicita amanarea inceperii anului scolar pana dupa alegerile locale

Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca ALDE cere amanarea inceperii scolii pana dupa alegerile locale din 27 septembrie si considerap ca este gresita insistenta Guvernului PNL de a incepe anul scolar pe 14 septembrie, cu toate ca nu a luat masurile necesare pentru a reduce raspandirea coronavirusului.

CALIN POPESCU TARICEANU: Proiectul aeroportului de la Brasov, pe care eu l-am finantat ca premier, este continuat timid

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat astazi, la Brasov, ca dincolo de evaluarea campaniei organizatiei judetene, a discutat cu candidatii partidului despre proiecte de interes local, pe care le cunoaste din perioada in care era prim-ministru, iar in acest sens cel mai important este aeroportul de la Ghimbav.

Raed Arafat spune ca nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la amanarea inceperii anului scolar

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la amanarea inceperii anului scolar.

Ludovic Orban: Pe 14 septembrie va incepe scoala. Nu am discutat niciodata oficial despre amanarea inceperii anului scolar (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu a fost exprimata niciodata o opinie oficiala privind posibila amanare a inceperii scolii, mentionand ca scoala va incepe pe 14 septembrie, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )