Libnet.ro
UNICEF

13:45

ALDE solicita amanarea inceperii anului scolar pana dupa alegerile locale

Adevărul Adevărul,
ALDE solicita amanarea inceperii anului scolar pana dupa alegerile locale

Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca ALDE cere amanarea inceperii scolii pana dupa alegerile locale din 27 septembrie si considerap ca este gresita insistenta Guvernului PNL de a incepe anul scolar pe 14 septembrie, cu toate ca nu a luat masurile necesare pentru a reduce raspandirea coronavirusului. continuă pe Adevărul

Raed Arafat spune ca nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la amanarea inceperii anului scolar

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la amanarea inceperii anului scolar.

Ce spune Raed Arafat despre posibilitatea amanarii inceperii anului scolar

Pana in prezent nu a fost nicio discutie oficiala despre amanarea inceperii anului scolar, a declarat, vineri, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.

Ludovic Orban: Pe 14 septembrie va incepe scoala. Nu am discutat niciodata oficial despre amanarea inceperii anului scolar (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu a fost exprimata niciodata o opinie oficiala privind posibila amanare a inceperii scolii, mentionand ca scoala va incepe pe 14 septembrie, in.

Calin Popescu Tariceanu: Noi, la ALDE, solicitam amanarea inceperii scolii pana dupa alegerile locale

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, critica dur harta publicata de Ministerul Sanatatii cu judetele din tara impartite in functie de scenariile dupa care va incepe scoala.

VIDEO Doi profesori ai unui liceu de elita al Romaniei pun degetul pe rana inaintea inceperii anului scolar: Va fi probabil un fel de carpeala Cateva observatii critice la ghidul publicat de Ministerul Educatiei

Profesorii Adrian Sandu Filosofie) si Catalin Ciupala Matematica) predau la liceul Andrei Saguna din Brasov si au fost invitatii HotNews. ro la o discutie despre inceperea noului an scolar, despre ghidul ministerului, predarea online, digitalizare si transferul de responsabilitate de la centru catre autoritatile locale si scoli. Nu a fost creata infrastructura pentru invatamantul online sau hibrid. Este o mare problema. A tine un curs online nu inseamna doar sa pui un power point, nu inseamna doar sa porti o discutie. Noi, in acest moment, nu avem aceste resurse digitale. Va fi probabil un fel de carpeala. , spun cei doi profesori.

DSP-urile vor analiza, luni, situatiile din judete, in vederea inceperii anului scolar

Directiile de Sanatate Publica DSP) vor analiza luni situatia epidemiologica, iar Comitetele pentru.

Marcel Ciolacu: Daca Guvernul amana deschiderea anului scolar, provoc o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat ca, daca Guvernul va decide amanarea deschiderii anului scolar, este decis ca, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, sa provoace o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale. Daca vor lua o asemenea decizie sa amane scolile eu nu mai accept de la domnul Orban, asa, in opozitie, mic cum sunt eu, dubla masura a afirmat Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Daca Guvernul amana deschiderea anului scolar, provoc o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat ca, daca Guvernul va decide amanarea deschiderii anului scolar, este decis ca, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, sa provoace o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale.

Premierul Orban vrea sa amane deschiderea anului scolar pentru a nu-si periclita sansele electorale

Vazand in presa si la televiziuni cate probleme nerezolvate ridica deschiderea anului scolar, premierul Orban si-a propus sa amane pana la 1 octombrie acest eveniment din viata scolara. Dupa ce au pierdut 3 luni din predarea materiei in anul scolar trecut, fara a avea timpul necesar recuperarii materiei, acum elevii mai au un cadou otravit: inca doua saptamani de vacanta.

Chestionarul pentru parinti, inainte de inceperea anului scolar 2020-2021. Ce intrebari sunt trecute in el

Mai multe scoli din Capitala au trimis chestionare parintilor, pentru ca acestia sa-si exprime punctul de vedere in privinta modalitatii de desfasurare a noului an scolar. La ce intrebari trebuie sa raspunda parintii. Ce intrebari sunt trecute in chestionarul pentru parinti Responsabilii scolilor vor sa afle care sunt si optiunile parintilor cu privire la desfasurarea .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )